Mărci viitoare

Fiecare lampă a fost nouă și necunoscută la un moment dat în viața sa. Chiar și cele mai mari legende din istoria lămpilor au trebuit să înceapă de undeva și chiar și cele mai frumoase produse pot avea nevoie de ani de zile pentru a-și găsi locul și a obține recunoașterea pe care o merită. Industria lămpilor poate fi dură și competitivă, așa că dorim să le dăm o mână de ajutor designerilor în devenire.

Putem oferi spațiu de depozitare și expunere în 15 țări prin intermediul site-ului nostru web și peste 20.000 de vizitatori zilnici prin intermediul magazinului nostru, și putem include modelele dvs. în marketingul nostru, alături de mărcile consacrate.

Ce avem noi de câștigat? Avem ocazia să vindem unele dintre cele mai interesante produse noi de pe piață și să dăm un start bun designerilor de top de mâine. Făcând ceea ce facem cel mai bine, le oferim designerilor mai mult timp pentru a face ceea ce fac ei cel mai bine - să proiecteze.

Aici, la Lampemesteren, avem peste 10 ani de experiență în domeniul lămpilor de designer și al accesoriilor pentru casă și, cu peste 12.000 de produse pe site-ul nostru, avem una dintre cele mai largi game din țările nordice. Vreți ca lucrurile dvs. să apară în portofoliul nostru? Atunci luați legătura cu noi la upcomingbrands@lampemesteren.com și hai să găsim o soluție!
Tube Pendant Small Beige - Moebe
RRP RON 920,00
În stoc acum
Afișați 36 din 128 produse
Partajează-ți imaginile cu @lampemesteren
Inspiră și lasă-te inspirat, de la o casă unică la alta. Etichetează-ți pozele cu #daLampemesteren și poate îți vei vedea casa aici!