Becuri decorative

Datorită tehnologiei moderne, becul cu incandescență rămâne la fel de popular ca întotdeauna (în ciuda interdicției UE din 2008). În prezent, becurile cu LED sunt disponibile în diverse versiuni, inclusiv cele inspirate de vechiul bec cu incandescență. Alegeți între becuri mari și mici, transparente și colorate, moderne și de epocă - toate cu avantajul de a fi realizate cu LED.

Becul - cunoscut și sub numele de sursă de lumină sau bec - face mai mult decât să adauge lumină în încăpere. Acesta contribuie la o expresie decorativă, industrială și confortabilă. Oferiți decorului dvs. o notă de personalitate cu un bec cu filament, un bec cu glob, un bec vintage sau becuri mari cu filament.
Afișați 36 din 73 produse
Tehnologia în sine nu este singurul lucru care a evoluat mult. În zilele noastre, becurile sunt disponibile în diferite forme, culori și dimensiuni. Becul decorativ nu este strict practic, deoarece contribuie și la o notă decorativă. Acesta are un mare impact asupra expresiei generale a lămpii - iar în unele cazuri, becul este expresia însăși. Becul decorativ poate fi folosit oriunde și este perfect pentru a crea o lumină confortabilă. Iluminarea de atmosferă este deosebit de dorită în camerele de zi și dormitoare, unde mergeți să vă relaxați și să vă reîncărcați. Combinați iluminatul cu o expresie sculpturală și artistică care vă evidențiază stilul personal și vă face să vă simțiți ca acasă.

În ultimii ani, becurile cu lumină goală au devenit populare, iar suspendarea lămpii suspendate a avut parte, ca urmare, de o transformare la modă. Pe măsură ce minimalismul scandinav și-a făcut loc în designul interior, soluțiile simple de iluminat au crescut în popularitate. Acest lucru este valabil în special pentru "lampa cu bec", care este un simplu bec cu un cablu, așa cum se vede atât în casele private, cât și în spațiile publice. Soluția simplă are o expresie onestă și directă care se potrivește în toate mediile. Asortați-o cu un bec decorativ care se potrivește cu locuința dvs. Arată minunat singur, în perechi sau într-un grup de becuri decorative.

Există multe suspensii diferite de lămpi suspendate și există ceva pentru fiecare stil și atmosferă. Numitorul comun este un aspect discret care funcționează cu sursa de lumină goală pentru a adăuga o notă minimalistă și industrială decorului tău. Găsește gama noastră de suspensii pentru lămpi suspendate aici

Luce cu globuri

Becul mare decorativ cu globuri este deschis utilizat cu o priză suspendată liber. Cu un diametru tipic de 10-12 cm, becul este sferic - de aici și numele. Există un bec cu glob pentru fiecare stil de design interior imaginabil, fie că este vorba de o versiune modernă cu sticlă colorată, un model distinct și o funcție de reglare a intensității luminoase, fie că este vorba de un bec cu glob cu LED cu un aspect vintage inspirat de filamentele vizibile și de strălucirea caldă a becului cu incandescență.

Alternative moderne la becul cu incandescență

Cei mai mulți oameni sunt familiarizați cu vechiul bec cu incandescență de modă veche. Lumina caldă a contribuit la aducerea unei atmosfere confortabile în mii de case în ultimii 100 de ani. Din cauza consumului său masiv de energie, becul cu incandescență a fost înlocuit de atunci cu tehnologia LED. Cu un consum de numai 2-4 wați, față de 40-60 de wați cât consumă becul cu incandescență, becurile cu LED sunt mult mai ecologice și mai prietenoase din punct de vedere financiar. De asemenea, becul cu LED durează mult mai mult. Cele mai multe becuri cu LED au o durată de viață de 25.000-30.000 de ore, față de cele 1.000 de ore ale becului cu incandescență. În funcție de locul și de modul în care este utilizat becul, 1.000 de ore echivalează cu aproximativ un an. Așadar, becul cu LED poate fi mai scump, dar își recuperează investiția în primul an.

Când am început să lucrăm la alternative la becul cu incandescență, a fost creat becul cu economie de energie. Cu toate acestea, redarea culorilor a fost semnificativ mai slabă decât cea a becului cu incandescență, așa că nu a fost un succes. În plus, becul cu bec cu consum redus de energie avea nevoie de mai mult timp pentru a ajunge la luminozitate maximă, ceea ce era frustrant atunci când aveai nevoie de lumină imediat. Acesta a fost înlocuit rapid cu becul cu LED. Acesta nu numai că reproduce la perfecție redarea culorilor becului cu incandescență, dar tehnologia LED aduce cu sine și o serie de alte oportunități. Unele sunt reglabile, iar altele vă permit să reglați temperatura.
Partajează-ți imaginile cu @lampemesteren
Inspiră și lasă-te inspirat, de la o casă unică la alta. Etichetează-ți pozele cu #daLampemesteren și poate îți vei vedea casa aici!