Obțineți o mai mare flexibilitate și mai multe opțiuni de iluminare cu lumina de perete ajustabilă Swan de la Nemo Lighting

28 august 2023
Obțineți o mai mare flexibilitate și mai multe opțiuni de iluminare cu lumina de perete ajustabilă Swan de la Nemo Lighting
Dacă sunteți în căutarea unei mai mari autonomii și a unei game mai mari de lumină, Swan Adjustable Wall Light de la Nemo Lighting este modelul de iluminat potrivit pentru dvs. Lampa este caracterizată de o flexibilitate de neegalat, combinată cu un design simplu și modern, care face din acest model un accesoriu binevenit pentru orice birou sau birou.

Design inovator, având în vedere caracterul practic

Lampa de perete ajustabilă Swan este proiectată de designerul german Bernhard Osann, care a absolvit Universitatea din Hamburg și are propriul studio de design din 2014. Abordarea lui Osann față de meșteșugul designului se caracterizează prin simplificarea obiectelor și experimentează cu formele geometrice și legile fizicii cu scopul de a găsi soluții noi, neconvenționale în designul interior. Rezultatul este reprezentat de construcții minimaliste și dinamice care se mișcă și interacționează cu mediul înconjurător în moduri noi și inovatoare.

Această abordare se reflectă în mod clar în designul lămpii de perete reglabile Swan. Cadrul are o lungime izbitoare care permite reglarea direcției luminii într-o multitudine de moduri. Lumina poate fi ajustată orizontal cu 180 de grade, în timp ce un mecanism ingenios al cablului face posibilă, de asemenea, ajustarea unghiului vertical cu 40 de grade. Bineînțeles, capul de lampă în sine poate fi, de asemenea, înclinat pentru o flexibilitate maximă a iluminării. Lampa emite o lumină relativ focalizată de la sursa de lumină LED încorporată, într-o lumină descendentă practică și directă. Cu ajutorul filtrului în formă de fagure de miere inclus, puteți atenua lumina pentru a crea o strălucire mai blândă și mai lipsită de strălucire. Întrerupătorul de lumină, situat pe cablu, are o funcție de atenuare încorporată, care se activează prin menținerea apăsată a întrerupătorului.

Cu veioza de perete ajustabilă Swan, nu numai că aveți o soluție de iluminat inteligentă și flexibilă pentru orice moment și scop, dar și o piesă de artă de design de cea mai înaltă calitate, centrată pe utilizator. Vezi mai multe creații minunate de la Bernhard Osann aici.