Iluminat eficient pentru toate încăperile cu seria Asto Tube de la SLV

29 aprilie 2024
Iluminat eficient pentru toate încăperile cu seria Asto Tube de la SLV
Versatilitatea și utilizabilitatea au mers întotdeauna mână în mână cu iluminatul durabil și de înaltă calitate la maeștrii germani ai iluminatului de la SLV, despre care puteți citi mai multe aici. Într-un efort comun de a crea o colecție de iluminat cu posibilități, cu un concept de design simplu și coerent, cu tipuri de lămpi pentru fiecare scop și cu un iluminat eficient, dar confortabil, pentru a asista utilizatorii în fiecare zi, s-a născut Asto Tube. Colecția de iluminat include lămpi de tavan, suspendate și de perete, precum și spoturi montate pe suprafață, astfel încât există un model potrivit indiferent dacă aveți nevoie de iluminat de bază, suplimentar sau de accent. Luminile pot fi selectate cu una sau mai multe surse de lumină, iar fiecare model este disponibil atât în alb, cât și în negru, astfel încât să puteți amesteca și asorta luminile cu mediul înconjurător.

Toate luminile Asto Tube se caracterizează prin designul lor aerodinamic și redus la detalii. Capul lămpii are o formă simplă, cilindrică, care creează o iluminare concentrată într-o strălucire fără strălucire cu ajutorul becurilor LED GU10. Exteriorul minimalist face ca luminile Asto Tube să fie un element discret în designul dvs. interior, dispărând discret în fundal și luminând împrejurimile în cel mai bun mod. Acest tip de design și calitate a iluminatului este deosebit de potrivit pentru casele moderne cu o înclinație spre simplitate, dar poate fi integrat cu succes și în spațiile comerciale și în alte spații comerciale.

În plus, tonul luminii poate fi schimbat prin intermediul unor reflectoare separate vândute ca piese de schimb în cadrul seriei Asto Tube. Aici puteți alege între un reflector auriu, argintiu, cupru sau violet închis pentru o variație frumoasă a iluminării. Vezi toate modelele moderne Asto Tube și piesele de schimb aici!