Clasici eleganți ai designului în versiuni noi și practice pentru exterior - vedeți lampa suspendată și de podea pentru exterior Satellite de la GUBI aici!

16 august 2023
Clasici eleganți ai designului în versiuni noi și practice pentru exterior - vedeți lampa suspendată și de podea pentru exterior Satellite de la GUBI aici!
De când seria Satellite a văzut lumina zilei în 1953, această lampă specială a fost cunoscută și iubită în lumea designului. Creierul din spatele acestei frumoase creații este designerul franco-ungar Mathieu Matégot, care a inventat o tehnică de fabricație complet nouă pentru a da lămpii abajurul caracteristic rigitulle care împodobește toate lămpile din gama Satellite. Tehnica rigitulle se caracterizează prin modelul perforat și structura subțire ca hârtia care permite metalului să fie îndoit în forme artistice, dându-i un aspect pufos care amintește de tulle. Rigitulle cu aspect delicat, dar puternic, combinat cu forma caracteristică alungită și rotundă, dă astfel impresia că lampa Satellite plutește în spațiu ca un zeppelin. Designul este completat de un abajur exterior asimetric, triunghiular, care se așează ca o pălărie deasupra lămpii, astfel încât rezultatul general este o lampă de design sculpturală și orientată spre formă, cu o valoare estetică ridicată.

Vezi întreaga serie Satellite aici

Cu noile adăugiri la gama Satellite, designul frumos poate fi apreciat și în zonele exterioare. Lămpile, care includ lămpi de podea și suspendate în mai multe dimensiuni și variante de culoare, au toate un rating IP65, care le protejează de efectele vântului și ale intemperiilor. Acest lucru le face ideale pentru a fi montate pe o terasă acoperită sau pe un balcon pentru a se bucura de ele în serile lungi de vară.

Lămpile sunt, de asemenea, ideale pentru utilizarea în aer liber, deoarece modelul îngrijit de găuri din abajurul din rigitulle permite luminii de la sursa de lumină din interior să pătrundă într-o strălucire blândă pe tot parcursul lămpii. În același timp, protejează lumina astfel încât aceasta să nu orbească, ci să strălucească blând și plăcut în împrejurimi. Cu Satellite obțineți ce e mai bun din ambele lumi - iluminare directă într-o strălucire fără strălucire.

Vezi toate luminile de exterior din gama Satellite aici