Flos oferă un nou și frumos design original din 2023: Lampă de masă Bilboquet în trei culori frumoase

2 mai 2024
Flos oferă un nou și frumos design original din 2023: Lampă de masă Bilboquet în trei culori frumoase
Compania italiană de design a făcut-o din nou! Într-o colaborare fructuoasă cu designerul franco-canadian Philippe Malouin, Flos a creat o frumoasă lampă de design, cu un concept reușit, un aspect bine gândit, un interior orientat spre utilizare și o compoziție durabilă, care îndeplinește toate condițiile pentru o sursă de lumină modernă ideală. Bilboquet atrage atenția prin aspectul său orientat spre formă: baza cilindrică și capul de lampă, articulația cu bilă magnetică și cablul lung într-o culoare asortată. Totul se îmbină perfect într-o construcție frumoasă, care este, de asemenea, o aluzie la jocul de minge francez bilboquet, din care lampa este inspirată și de la care își ia numele. Articulația sferică poate fi rotită în toate direcțiile, permițându-vă să reglați capul lămpii și astfel să direcționați lumina cu cea mai mare precizie. Acest lucru este deosebit de avantajos, deoarece lampa oferă o iluminare concentrată și directă. Lampa este dotată cu o soclu GU10 care se află relativ aproape de priza de lumină de la capătul capului cilindric al lămpii, permițând luminii să strălucească eficient și intenționat, ceea ce face ca Bilboquet să fie perfectă ca lampă de lucru sau de lectură. Alternativ, puteți lăsa capul lămpii îndreptat spre perete pentru o iluminare de accent plăcută și indirectă.

Lampa de masă are o suprafață frumoasă, de culoare solidă, care subliniază aspectul său orientat spre design. Este disponibilă în trei variante de culoare diferite, fiecare cu un abajur atent selectat care o face ușor de integrat în designul dvs. interior.

În același timp, designul lămpii se mândrește cu materiale reciclate: capul și baza sunt realizate din policarbonat reciclat, un produs secundar al producției de hârtie. Lampa este asamblată în întregime fără a folosi lipici, astfel încât toate piesele sale individuale pot fi dezasamblate la sfârșitul duratei de viață a lămpii și reutilizate în viitor.

Puteți găsi toate variantele frumoase de Bilboquet by Flos chiar aici!