Faceți cunoștință cu modelele colorate și creative cu noua lampă de masă de la Seletti 'Life in plastic' - it's fantastic!

10 ianuarie 2024
Faceți cunoștință cu modelele colorate și creative cu noua lampă de masă de la Seletti 'Life in plastic' - it's fantastic!
Odată cu noul film despre blonda de renume mondial, unul dintre cele mai ușor de recunoscut simboluri ale secolului XX, frumoasa lampă de masă Life in plastic, pe care o puteți găsi chiar aici, nu putea debuta într-un moment mai bun. Lampa se prezintă ca o oază de ironie inspirată de iconica păpușă Barbie, care a făcut furori în lume de când primul model a văzut lumina zilei, la sfârșitul anilor 1950.

Art Nouveau întâlnește cultura pop


Cu micile sale figurine îngrijite, lampa de masă Life in plastic trasează linii clare înapoi la stilul Art Nouveau detaliat, care a fost predominant la începutul secolului trecut și care este încă foarte ușor de recunoscut și astăzi. Conceptul de design al lămpii este completat de o bază de lampă bogat ornamentată cu un motiv de frunze complicate și ondulate, de un abajur textil în formă de clopot cu dantelă, franjuri și imitație de muluri și, nu în ultimul rând, de rama bogat decorată a figurinelor, care, în această frumoasă reinterpretare, a fost extinsă pentru a forma un întreg ansamblu. Când aprindeți lampa, lumina strălucește atât prin materialul textil într-o strălucire blândă, cât și prin ieșirea de lumină din partea inferioară a abajurului, punând în evidență întreaga scenă în mod minunat.

Design bine executat care se ridică la înălțimea liniei creative Seletti


Designul multicolor și atenția minunată la detalii care caracterizează fiecare milimetru al lămpii de masă este o marcă atât a designerului Marcantonio, cât și a producătorului italian de lămpi de design, Seletti, despre care puteți afla mai multe aici. Marcantonio și Seletti au o colaborare de mai mulți ani pentru a crea lămpi unice, foarte ușor de recunoscut, care regândesc conceptul de iluminat și folosesc lampa ca mediu pentru a crea artă vie.

Seletti este specializată în lămpi de masă cu o notă creativă. Explorați selecția mare de lămpi de masă de la Seletti acolo!