Bine ați venit la noua echipă de designeri All Star NINE

3 noiembrie 2023
Bine ați venit la noua echipă de designeri All Star NINE
Un brand nou, specializat în designul interior modern, a intrat în scenă și, în ciuda vârstei sale tinere, se mândrește deja cu o mulțime de creații frumoase care înfrumusețează interioarele și îmbunătățesc viața de zi cu zi prin designul lor practic și orientat spre aplicații. NINE a fost fondată în 2023 de către nouă colegi din compania daneză Nine United, care se află în spatele mai multor branduri cunoscute, precum &tradition, Stellar Works și Verpan. Fondatorii au avut un vis comun de a crea un adevărat brand de designer pan-european, având la bază sustenabilitatea și utilizabilitatea.

Ideile de bază sunt descrise de către fondatorii NINE ca fiind o franchețe proaspătă, având în vedere utilizabilitatea. Produsele NINE sunt concepute pentru a fi utilizate, modernizabile, reparabile și reciclabile după ce și-au îndeplinit scopul. La NINE, sustenabilitatea este abordată dintr-un punct de vedere holistic, luând în considerare producția, utilizarea, durata de viață și tot ce urmează. Această idee transpare în designul lor, care se caracterizează printr-o simplitate frumoasă și toate par simple atât în ceea ce privește aspectul, cât și funcția. Absența detaliilor ascunse și a mecanismelor opace conferă diverselor colecții de design de la NINE o expresie deschisă și intuitivă, care le face ușor de accesat și ușor de savurat în viața de zi cu zi. Dacă doriți să aflați mai multe despre NINE și să vedeți toate modelele lor frumoase, le puteți găsi aici..


Brandul este specializat în primul rând în articole pentru casă și accesorii de tot felul, pe care le puteți găsi chiar aici.

Cu toate acestea, NINE oferă, de asemenea, o mulțime de modele frumoase de lămpi. Mai ales când vine vorba de corpuri de iluminat suspendate, NINE are multe modele frumoase care au fost create în colaborare cu o gamă largă de designeri renumiți din întreaga lume.

Vezi toate luminile de la NINE aici.