Aduceți inovația și durabilitatea în iluminat cu pandantivul Flying Pendant de la Made By Hand

10 aprilie 2024
Aduceți inovația și durabilitatea în iluminat cu pandantivul Flying Pendant de la Made By Hand
Dacă îți place designul creativ și inovator, care emană personalitate și caracter, noua serie de pandantive Flying Lustră Pendul este pentru tine! Arcurile moi, organice care caracterizează limbajul de design al lămpii și aspectul plutitor al acesteia fac să fie ușor de înțeles de unde își trage numele. Cu un abajur tricotat 3D realizat cu o risipă minimă de materiale și o construcție care permite ca lampa să fie dezasamblată și materialele componente să fie reciclate, Flying Lustră Pendul se remarcă ca o serie în care sustenabilitatea este luată în considerare în fiecare parte a procesului.

O operă de artă realizată de un adevărat maestru al designului


Seria a fost proiectată în 2023 de Boris Berlin, care a lăsat o amprentă decisivă asupra designului danez cu mâna sa sigură și curiozitatea sa, ceea ce îl face unul dintre cei mai inovatori designeri de interior danezi ai timpului nostru. În 1983 a înființat Boris Berlin Design, iar în 1987 a început Komplot Design împreună cu Poul Christiansen. Împreună au modelat scena designului scandinav timp de 20 de ani. În 2010, Boris Berlin și-a unit forțele cu Aleksej Iskos în compania Iskos-Berlin, iar în 2017 a revenit ca solist în cadrul Boris Berlin Design. Boris Berlin vede designul ca pe o legătură în tensiunea dintre artă și inginerie, producător și utilizator, între culturi diferite, tradiție și inovație, raționalitate și intuiție. La fel ca un funambulist care are nevoie de o linie foarte întinsă pentru a-și păstra echilibrul, tensiunea dintre aceste contrarii polare este condiția pentru un design de succes.

Acest echilibru delicat este reflectat în mod clar în pandantivul Flying Lustră Pendul, unde fiecare milimetru al frumosului design este măsurat cu atenție și reglat pentru a se potrivi cu restul. Lampa este disponibilă în trei dimensiuni diferite, fiecare în patru culori frumoase.

Vezi întreaga serie Flying Lustră Pendul aici!