Înfrumusețați-vă baia cu frumoasa lampă de toaletă de la DCW éditions: Poudrier de perete!

18 mai 2023
Înfrumusețați-vă baia cu frumoasa lampă de toaletă de la DCW éditions: Poudrier de perete!
Cunoaștem cu toții expresia clasică: a ieși să îți pudrezi nasul. În acest caz, designerul francez Philippe Nigro a mers mai departe și a creat o lampă de baie care imită adorabila metaforă a pufului de pudră.

Frumoasa lampă de perete Poudrier de la DCW éditions nu este doar o sursă de lumină frumoasă și decorativă, ci poate fi folosită și pe post de oglindă: pentru a întări asemănarea cu o pudră compactă, lampa este prevăzută cu un capac care este lucios în interior, astfel încât să vă puteți reflecta în el. Capacul este fabricat din oțel și a primit un finisaj frumos de alamă, adăugând o notă de eleganță clasică la designul deja rafinat. Capacul este montat pe o balama pentru a putea fi rotit și pentru a vă permite astfel să reglați intensitatea luminii. Prin deschiderea, respectiv închiderea capacului, puteți, prin urmare, să controlați dacă doriți o lumină practică și directă sau o strălucire indirectă moale, perfectă pentru relaxare și bunăstare în orele serii.

Sursa de lumină este un modul LED încorporat care este protejat de un difuzor din sticlă cu o suprafață canelată pentru a asigura o distribuție a luminii fără strălucire. Cu o clasă de protecție IP44, lampa este protejată împotriva umezelii și a stropilor de apă și, prin urmare, este excelent potrivită pentru toalete, băi sau alte încăperi umede. Acest lucru atestă un design bine realizat, în care nu doar conceptul de design este finalizat, ci și posibilitățile de utilizare practică sunt gândite în fiecare parte a designului frumos.

Vezi aici lumina de perete Poudrier