Funcționalitate incredibilă și design fantastic

29 decembrie 2023
Funcționalitate incredibilă și design fantastic
Flexibilitate, versatilitate și design elegant: toate calitățile și avantajele mărcii Lindby se reunesc în lampa suspendată Biavera. Corpul de iluminat are un design subtil și simplu. Capul corpului de iluminat este format dintr-o frumoasă bară transversală lăcuită în negru și două elemente de iluminat cu un finisaj rafinat de nichel, care se deplasează în valuri frumoase de-a lungul corpului aparatului. Acest lucru creează un contrast interesant între elementele liniare și cele curbe, adăugând atractivitatea vizuală a corpului de iluminat. În același timp, toate elementele sunt complet orizontale, ceea ce distribuie lumina pe o suprafață mare și creează simetrie în întreaga compoziție. Corpul de iluminat distribuie lumina în jos, ceea ce îl face ideal pentru o masă de luat masa, o masă de lucru, un birou sau alte suprafețe care au nevoie de lumină practică și directă.

Sursa de lumină este integrată în corpul de iluminat și constă în surse de lumină LED de-a lungul fiecărui compartiment al corpului de iluminat, care strălucesc eficient și uniform prin capacul alb din partea inferioară. Acest corp de iluminat practic, orientat în jos, oferă un fascicul larg de lumină sub corpul aparatului de iluminat. Tijele de suspendare sunt echipate cu greutăți care permit reglarea înălțimii corpului de iluminat. Acest lucru permite poziționarea și ajustarea independentă a distribuției sau focalizării luminii. În plus, corpul de iluminat suspendat Biaver are un întrerupător integrat și o funcție de atenuare a intensității luminoase, astfel încât luminozitatea poate fi reglată cu ajutorul unui întrerupător de perete normal, fără a fi nevoie de atenuatoare externe. Cu trei setări: 100 %, 40 % și 10 % din luminozitatea totală, puteți obține iluminarea potrivită pentru muncă, petrecerea timpului liber sau orientarea pe timp de noapte.

Lindby este cunoscută pentru corpurile de iluminat moderne și funcționale, care nu fac compromisuri în ceea ce privește designul și calitatea. Vezi Lindby Biavera aici.