Pendulul cu picătură Drop de la Nemo Lighting atrage atenția asupra decorului dvs.!

31 octombrie 2022
Pendulul cu picătură Drop de la Nemo Lighting atrage atenția asupra decorului dvs.!
Dacă aveți tavane înalte în holuri, camere de zi sau sufragerii și aveți nevoie de un design grandios pentru a vă impresiona prietenii și familia - și poate chiar pe dumneavoastră - avem vești interesante pentru dumneavoastră! Brandul italian de iluminat Nemo Lighting a lansat un nou pendul rafinat în colaborare cu designerul japonez Arihiro Miyake.

Nemo Lighting a fost fondată în 1993 la Milano de Franco Cassina și este deținută în prezent de Frederico Palazzari. Compania a obținut un succes global cu colecția sa exclusivă care prezintă capodopere iconice de la designeri renumiți și consacrați, precum și noi clasici de la designeri contemporani atent selecționați, inclusiv talentatul Arihiro Miyake.

Prin colaborarea sa cu Nemo Lighting, Miyake a proiectat diverse produse rafinate care au creat noi paradigme pentru lumea iluminatului. Acesta este și cazul pandantivului său Drop Pendul, care este un candelabru sofisticat, cu linii îngrijite, frumos asortate cu o structură de aluminiu îngrijită, aerodinamică și subțire, care emite o strălucire difuză, confortabilă și fără strălucire. Structura unică din aluminiu are o expresie ușoară și plutitoare, susținută de sursele de lumină LED integrate, care asigură o lumină extraordinară pentru a reuni totul. Lampa are 2700 Kelvin, ceea ce înseamnă că îmbracă încăperea într-o strălucire albă caldă, garantată pentru a crea o atmosferă caldă și confortabilă. Acest pendul Drop este mai mult decât o simplă sursă de lumină funcțională. Este un accesoriu unic, rafinat și demn de luat în seamă pentru decorul dvs., garantat să adauge o notă frumoasă.