Un clasic atemporal într-o versiune inteligentă, fără fir - Lampa de masă portabilă Haipot de la DybergLarsen

8 noiembrie 2023
Un clasic atemporal într-o versiune inteligentă, fără fir - Lampa de masă portabilă Haipot de la DybergLarsen
Când designerul danez Frank Kerdil a făcut echipă cu stilista Anette Eckmann pentru a proiecta Haipot pentru producătorul de iluminat Dyberg Larsen, frumoasa serie de lămpi a devenit instantaneu un clasic în designul danez. Silueta simplă, colțurile rotunjite și suprafața monocromă, disponibilă atât în variante de culori neutre, cât și saturate, se combină pentru a crea un design clasic atemporal care arată elegant - astăzi, mâine și peste douăzeci de ani. De aceea, suntem încântați să vedem mai multe tipuri de lămpi adăugate la eleganta gamă Haipot, unde expresiile moderne și cele de inspirație retro se îmbină într-un echilibru perfect. Cea mai recentă adăugare este versiunea wireless a lămpii de masă, Haipot Table Lamp Portable.

Adăugări practice la designul elegant

Cu toate acestea, lampa a fost concepută și cu gândul la flexibilitate și funcționalitate, deoarece nu are cablu, ci trebuie încărcată și apoi vă puteți bucura de iluminarea sa confortabilă în orice încăpere - chiar și afară, pe balcon sau terasă. Abajurul mic din metal are o deschidere largă prin care lumina poate curge într-un con larg. Acest lucru creează o frumoasă cădere de lumină care pune în evidență baza lăcuită a lămpii, aducând în prim plan frumoasa schemă de culori. Lămpile de masă portabile sunt disponibile într-o multitudine de culori frumoase, toate acestea putând fi văzute chiar aici, astfel încât sunteți liber să alegeți varianta care se potrivește cel mai bine cu designul dvs. interior sau care vă atrage cel mai mult.

Prin urmare, cu lampa de masă mică, puteți să vă completați pandantivele Haipot și să creați o coerență curată și orientată spre design în conceptul de iluminat al încăperii sau să folosiți lampa pe post de felinar afară în serile călduroase.

Vezi seria colorată Haipot de la DybergLarsen aici.