Un clasic vechi cu stil: Descoperiți lămpile de masă colorate Apex de la HAY!

8 decembrie 2023
Un clasic vechi cu stil: Descoperiți lămpile de masă colorate Apex de la HAY!
Designerul britanic John Tree a preluat arhetipul lămpii de masă clasice și l-a combinat cu un simț modern al culorii pentru a crea o colecție de iluminat incitantă și exclusivistă, cu caracteristici clasice și un caracter diferit față de lămpile de masă tradiționale, în noua lampă de masă care a devenit seria Apex. Cu structura sa cromată elegantă și modelele impresionante de plafon, seria Apex este o operă de artă funcțională de design recunoscută instantaneu și exclusivistă.

Grație versatilității și practicii sale excepționale, seria poate fi adaptată la o gamă largă de aplicații

Seria este formată din lămpi de masă și de podea într-o varietate de modele, toate într-o gamă de culori frumoase - de la neutre la pasteluri moi și tonuri bogate - care produc rezultate impresionante. Difuzorul este lăcuit lucios și poate fi rotit la 360 de grade pentru a regla direcția luminii, oferind o flexibilitate de neegalat în proiectarea iluminatului. Aparatul de iluminat este furnizat cu un kit standard mic (E14 LED) care se adaptează la o mare varietate de modele de lămpi. Abajurul flexibil vă permite să alegeți între o iluminare directă eficientă în josul mesei sau o iluminare indirectă prin rotirea abajurului pentru a direcționa lumina spre perete sau în sus pentru a difuza lumina și a completa iluminarea generală.

Deoarece colecția Apex este alcătuită dintr-o varietate de lămpi de masă și corpuri de iluminat, aceasta poate fi adaptată la orice mediu și interior. Lămpile de masă pot fi amplasate într-un birou sau dormitor, în timp ce lămpile cu șuruburi pot fi înșurubate cu ușurință pe o masă, un raft, o bibliotecă sau oriunde este nevoie de lumină puternică.

Vezi întreaga gamă Apex aici.