Culoarea și designul scandinav se întâlnesc în noul brand de designer suedez Swedish Ninja

8 iunie 2024
Culoarea și designul scandinav se întâlnesc în noul brand de designer suedez Swedish Ninja
Cu o abordare veșnic inventivă a designului interior scandinav și o înclinație evidentă pentru culori strălucitoare și izbitoare, rar întâlnite în designul modern, Swedish Ninja a dat buzna pe scena designului scandinav. Povestea a început în 2010, când designerul suedez Maria Gustavsson încă lucra ca designer independent de mobilier și articole de interior pentru alte companii. În 2016, compania a început să își comercializeze propriile produse. Astăzi, Swedish Ninja este distribuită în restul Europei, Australia și SUA, precum și într-o gamă largă de comercianți online internaționali.

Originalitatea, autenticitatea și onorarea meșteșugurilor locale de design se află în centrul tuturor modelelor Swedish Ninja. De asemenea, brandul se străduiește să își reducă amprenta de carbon, ceea ce se reflectă în utilizarea de materiale de calitate pentru a prelungi durata de viață a tuturor modelelor lor și în producția locală din Småland, Suedia - o zonă cunoscută pentru măiestria cu care se fabrică dulapuri și pentru că a fost casa atât a lui Pippi Longstocking, cât și a fondatoarei Swedish Ninja, Maria Gustavsson. Inspirată de celebrul personaj din cartea pentru copii a lui Astrid Lindgren, personificarea femeii independente și pline de resurse, Maria Gustavsson și-a fondat propria companie de design, al cărei director executiv și unic proprietar este și în prezent.

Semnul distinctiv al Swedish Ninja este îmbinarea cu succes a simplității și a rigorii care caracterizează designul scandinav cu bucuria de culoare a lui Gustavsson, care strălucește în fiecare produs conceput de Swedish Ninja. De asemenea, toate creațiile lor sunt disponibile într-o gamă largă de culori, astfel încât nu trebuie să faceți compromisuri în ceea ce privește schema de culori preferată atunci când comandați un produs de la compania suedeză de design.

Swedish Ninja se află deja în spatele unui număr mare de colecții de lămpi frumoase, pe care le puteți găsi chiar aici.

Brandul de designer suedez comercializează, de asemenea, și interioare compuse din obiecte de decor frumoase și practice pentru casă. Vedeți-le pe toate aici..