Iluminat orientat spre design în orice cameră cu noua versiune portabilă a lămpii de masă Baroni Table Lamp

30 mai 2024
Iluminat orientat spre design în orice cameră cu noua versiune portabilă a lămpii de masă Baroni Table Lamp
Un iluminat frumos și elegant nu trebuie să se limiteze la o singură cameră. Aceasta a fost ideea care a stat la baza noului membru al seriei Baroni, lampa de masă portabilă Baroni, care, cu designul său fără fir, corpul de iluminat rezistent la apă și sursa de lumină alimentată cu baterii, poate fi folosită în nenumărate spații și contexte. Lampa este rezultatul unei colaborări fructuoase între designerul danez Michael Waltersdorff și producătorul de corpuri de iluminat Halo Design. Waltersdorff a lucrat mult timp cu Halo Design pentru a crea modele frumoase de lămpi cu o expresie modernă și cu minimalismul scandinav ca model. Dacă sunteți curioși să vedeți alte creații ale lui Waltersdorff pentru Halo Design, le găsiți chiar acolo..

Datorită clasificării sale IP44, Baroni Portable poate fi utilizat și în exterior, pe balcoane și terase, sau în încăperi umede, de exemplu în nișa ferestrei din baie sau subsol. Lampa are o funcție de atenuare încorporată care vă permite să reglați luminozitatea pentru a oferi lumina potrivită pentru orice moment și ocazie, precum și o durată de viață a bateriei de 8-16 ore, în funcție de luminozitatea pe care o alegeți.

Lampa de masă face parte dintr-o întreagă colecție, motiv pentru care frumosul design este disponibil ca lampă de masă (convențională sau fără fir), lampă de tavan, lampă de podea și pandantiv în diferite dimensiuni și culori, astfel încât să puteți obține modelul potrivit pentru nevoile și stilul dvs. specific. Comun tuturor lămpilor din serie este frumosul abajur din sticlă opalină și detaliile unice din metal periat, care conferă lămpilor un aspect clasic și atemporal, care se va potrivi designului dvs. interior pentru generațiile următoare.   Abajurul din sticlă opalină de înaltă calitate oferă, de asemenea, o lumină difuză, confortabilă și fără strălucire, astfel încât puteți fi siguri de o iluminare eficientă și decorativă cu o lampă Baroni. Aici puteți găsi întreaga gamă Baroni.