Multifuncționalitate și estetică în conceptul de iluminat - vezi noua gamă de iluminat Isol de la Astep

20 mai 2024
Multifuncționalitate și estetică în conceptul de iluminat - vezi noua gamă de iluminat Isol de la Astep
Funcționalitatea este punctul central al seriei de corpuri de iluminat Isol de la brandul italian de design Astep. Colecția, care constă în pandantive și lămpi de podea în mai multe dimensiuni diferite, se prezintă într-un design coerent, cu un concept consecvent. Toate corpurile de iluminat din cadrul colecției au același design holistic și același abajur frumos din material textil alb-crem, care emană eleganță clasică cu o notă modernă.

Creierul din spatele acestei frumoase serii este designerul danez David Thulstrup, care a lansat pandantivul Isol în 2021 și a extins ulterior seria cu lampa de podea Isol în 2023. Marca distinctivă a ambelor modele este reprezentată de abajururile lor care absorb sunetul și care au fost testate minuțios pentru a minimiza ecourile și reverberațiile din încăpere. Această caracteristică face ca lămpile Isol să fie perfecte pentru iluminarea încăperilor în spațiile de birouri sau în alte zone în care există un trafic pietonal intens și este necesar un control eficient al nivelului de zgomot. Încăperile mai mari necesită o absorbție mai bună a sunetului. Din acest motiv, Isol Pendant este proiectată pentru a putea fi extinsă în înălțime pentru o reducere mai eficientă a zgomotului. Alternativ, puteți agăța mai multe pandantive în grupuri pentru a le spori proprietățile de absorbție a sunetului.

Abajurul textil al lui Isol învăluie sursa de lumină pe toate laturile, rezultând o lumină moale și fără strălucire, care se răspândește uniform pe toate laturile. Acest lucru face ca corpurile de iluminat să fie perfecte ca iluminat ambiental și de fundal în încăperi mai mari. Lămpile de podea au, de asemenea, o funcție de reglare a intensității luminoase încorporată în întrerupătorul de picior, astfel încât să puteți ajusta luminozitatea pentru a se potrivi oricărui moment și scop.

Fiecare versiune a lămpii este disponibilă în două variante de culoare, cu rame negre și bej. Toate au același abajur textil alb-crem, ceea ce le face ușor de combinat. Puteți găsi întreaga serie frumoasă Isol de la Astep aici..