Aduceți viață și bucurie în interioarele moderne cu noile lămpi din sticlă colorată de la Cozy Living

13 mai 2024
Aduceți viață și bucurie în interioarele moderne cu noile lămpi din sticlă colorată de la Cozy Living
Multe dintre modelele moderne de iluminat de astăzi sunt caracterizate de o rigoare minimalistă în designul lor și de scheme de culori monocrome în nuanțe neutre. Acest lucru contribuie la un aspect curat și clar al interiorului, dar îl poate face să pară rapid rece și impersonal. Maeștrii iluminatului de la Cozy Living doresc să schimbe acest lucru și au creat o serie de frumoase lămpi suspendate și lămpi de masă cu un aspect modern, dar cu o bucurie minunată a culorilor și un model jucăuș care aduce viață și personalitate în interior.

Lămpile sunt creația companiei daneze de design Bahne pentru Cozy Living, care este cunoscută pentru frumoasele sale lămpi de masă și care are o dragoste deosebită pentru sticlă ca material pentru modelele sale. Deoarece lămpile sunt realizate din sticlă suflată cu gura, nu există două lămpi la fel. Fiecare lampă are propria sa expresie, iar culoarea sticlei este, de asemenea, unică, deoarece sticla este colorată înainte de a fi suflată în matriță. Prin urmare, sticla poate varia și în grosime. Materialul din sticlă uniformizează eficient lumina, astfel încât aceasta să strălucească fără strălucire și uniform pe toate părțile. Atunci când lumina este aprinsă, culoarea și modelul de dungi ies și mai mult în evidență, punând frumos în evidență designul și făcându-l parte integrantă din decorul interior.

Deoarece aceleași amestecuri de culori se repetă, puteți combina cu ușurință pandantivele și lămpile de masă pentru a aduce stil și coerență conceptului dvs. de iluminat.

Vezi toate pandantivele și lămpile de masă din sticlă cu dungi de la Cozy Living aici.