Kartell prezintă TEA Table Lamps - O capodoperă sustenabilă de Ferruccio Laviani

20 martie 2024
Kartell prezintă TEA Table Lamps - O capodoperă sustenabilă de Ferruccio Laviani
Casa de design italian de pionierat Kartell, cunoscută pentru produsele sale inovatoare și estetice, a lansat acum o gamă de lămpi de masă TEA, estetice și ecologice, o lucrare sublimă a renumitului designer Ferruccio Laviani, cu care s-a bucurat de o colaborare lungă și de succes.

De 20 de ani, Kartell a fost a doua mea casă. Ce ar mai fi de spus?
               -       Ferruccio Laviani

Lămpile de masă TEA emană o simplitate sublimă, în care forma capătă aproape un caracter abstract, amintind de două mâini care îmbrățișează o sursă de lumină, creând un efect de clar-obscur cu umbrele frumoase pe care le emite.

Caracteristica cea mai notabilă a lămpii de masă TEA este alegerea inovatoare a unui finisaj neregulat, poros, care îi conferă un aspect natural. Lampa este disponibilă într-o gamă de culori de bază estetice, inclusiv Blank, Anthracite, Terracotta și Grey-Brown, demonstrând în mod clar că obiecte extraordinare de înaltă calitate și mare poezie pot fi create cu ușurință din materiale reciclate.

Unul dintre cele mai revoluționare aspecte ale lămpii de masă TEA este utilizarea unui nou material reciclat, ecologic; tehnopolimerul termoplastic. Acest material este fabricat din resturi de materiale nepoluante provenite dintr-o serie de sectoare, cum ar fi mobilierul, mașinile, aparatele electrice și ambalajele, care nu au fost contaminate cu alte materiale. Materialul păstrează cea mai înaltă calitate estetică și cele mai înalte cerințe structurale, oferind astfel posibilități nelimitate de reciclare a deșeurilor nefolosite și de a le oferi o nouă viață. Prin urmare, faceți, de asemenea, o alegere conștientă din punct de vedere ecologic atunci când cumpărați o lampă de masă TEA, care reușește să combine funcționalitatea, estetica și calitatea, oferindu-vă atât o sursă de lumină practică, cât și un element decorativ de design interior.

Lampa de masă TEA reprezintă nu numai o fuziune între estetică și funcționalitate, ci și un pas revoluționar către un design durabil. Cu designul său unic și materialele sale durabile, lampa de masă TEA arată calea spre viitorul designului, în care frumusețea și grija pentru mediu merg mână în mână.

Vezi toate lămpile de masă TEA de la Kartell aici