Lumină și confort din nordul întunecat - Lampă de podea Pilke Signature 64

11 aprilie 2024
Lumină și confort din nordul întunecat - Lampă de podea Pilke Signature 64
Este o mare plăcere să vă prezentăm Lama de podea Pilke Signature 64 ca o altă completare magnifică a celei mai mari lovituri de geniu de până acum a producătorului finlandez de lămpi Pilke, colecția de iluminat Pilke Signature.

Mai ales lampa de podea, care este disponibilă în trei culori frumoase, este o parte specială a seriei iconice Pilke Signature. Numele "64" este o referire la dimensiunile lămpii, care au 64 de centimetri în lungime, lățime și înălțime, ceea ce indică un design bine gândit. La fel ca toate abajururile din această serie, este asamblată fără lipici sau șuruburi, iar ideea a fost preluată și de la lampa de podea Pilke Signature 64, care este asamblată fără bază sau stâlp. În acest fel, designul își păstrează perfecțiunea, astfel încât nimic nu poate fi adăugat sau îndepărtat. De asemenea, abajurul poate fi reglat în mai multe moduri, având posibilitatea de a-l ridica într-un profil simetric sau de a-l înclina în unghi pentru a deveni asimetric, în funcție de aspectul care vă atrage cel mai mult.

Vezi mai multe variante frumoase ale lămpii de podea Pilke Signature 64 și restul seriei Pilke Signature aici.

Când designerul finlandez Tuuka Halonen a creat seria Pilke Signature, a fost un tribut adus tradițiilor puternice de prelucrare a lemnului din țara sa natală. Atingerea finlandeză distinctivă este evidentă în fiecare detaliu al frumosului design, de la placajul elegant folosit ca material pentru lampă până la modelul geometric complicat de răchită care evocă atenția la detalii și rafinamentul care pătrunde în cultura Sami. Cum Finlanda este cunoscută și pentru iernile sale întunecate, nu este de mirare că finlandezii au devenit maeștri în crearea de corpuri de iluminat eficiente și confortabile, care răspândesc speranță și bucurie în lunile întunecate, când soarele abia se arată. Firește, toate luminile Pilke Signatur sunt realizate manual în Finlanda.