Completare funcțională a seriei estetice Asteria de la Umage: salutați Asteria Plus

4 aprilie 2024
Completare funcțională a seriei estetice Asteria de la Umage: salutați Asteria Plus
De când seria de pandantive Asteria de Søren Ravn Christensen a văzut lumina zilei pentru prima dată în 2017, frumoasa colecție de corpuri de iluminat a reprezentat un exemplu de primă mână al esteticii unice care caracterizează designul danez: un aspect aerodinamic și holistic, geometrie pură, neîntreruptă, un limbaj cromatic exclusivist și detalii puține, dar cruciale, care conferă personalitate și caracter designului. Cu noile corpuri de iluminat din seria Asteria Plus, se pune mai mult accent pe funcționalitatea și utilizabilitatea lămpii, fără a face compromisuri în ceea ce privește designul vizual.

Seria Plus a păstrat eleganța minimalistă care caracterizează celelalte lămpi suspendate din seria Asteria. Pandantivele au același element de alamă ușor de recunoscut în partea superioară a abajurului și sunt disponibile în două variante de culoare, negru și alb perlat, care, ca și restul seriei, au aspectul mat special care reprezintă o parte importantă din ADN-ul Asteria. Toate variantele Asteria Plus păstrează sursa de lumină LED eficientă din punct de vedere energetic, care direcționează lumina în jos, într-o lumină descendentă largă cu o valoare CRI de peste 90, asigurând o redare precisă a culorilor în încăpere. Cu toate acestea, caracteristicile funcționale ale lămpilor au fost extinse în mai multe domenii: Lămpile au fost echipate cu un întrerupător de reglare a intensității luminoase care este ascuns în partea superioară a abajurului, evitându-se astfel ruperea designului aerodinamic. Aici puteți regla temperatura de culoare a luminii. Dimmerul are trei setări prin care puteți varia lumina de la alb cald la alb neutru pentru a crea iluminarea ideală atât pentru muncă, cât și pentru relaxare. În plus, pandantivele Asteria Plus pot fi montate și pe șine de iluminat și sunt, prin urmare, ideale pentru orice zonă în care trebuie să reglați poziția luminii în încăpere.

Puteți vedea toate pandantivele Asteria Plus aici.

Dacă doriți să combinați Asteria Plus cu celelalte variante din seria Asteria, care include și aplice, lămpi de perete, de masă, de podea și de tavan, puteți găsi întreaga serie chiar aici..