Îmbogățește-ți camera de zi, dormitorul sau biroul cu un adevărat clasic danez. Vedeți aici frumoasele lămpi de masă cu vârf de alamă!

1 aprilie 2024
Îmbogățește-ți camera de zi, dormitorul sau biroul cu un adevărat clasic danez. Vedeți aici frumoasele lămpi de masă cu vârf de alamă!
Colecția Classic Collection de la Warm Nordic a adunat o serie de creații frumoase ale designerilor de interior danezi din anii '50 și '60, care se potrivesc de minune în interioarele contemporane, indiferent dacă stilul este minimalist, clasic sau la modă. Multe modele din această perioadă specială au un aspect atemporal și o extravaganță de măiestrie care iese în evidență în interioarele moderne. Prin urmare, modelele clasice adaugă o notă unică interioarelor, iar atunci când sunt combinate cu modele contemporane, locuința capătă un stil personal și cuprinzător.

Unul dintre capii de afiș în această cornucopia de design deosebit este Svend Aage Holm-Sørensen, care, ca fierar de artă, a avut o înțelegere profundă a potențialului diferitelor materiale și a știut cum să le reimagineze. Astăzi, stilul lui Holm-Sørensen ca designer nu se adresează doar pieței nordice, ci și piața internațională se arată interesată de expresia distinctivă și experimentală a designerului. Brandul danez de designer Warm Nordic a reeditat câteva dintre frumoasele creații ale lui Holm-Sørensen. Le puteți găsi pe toate chiar aici.

În 1952, Holm-Sørensen a proiectat seria de lămpi de masă Brass Top, care exemplifică în mod minunat capacitatea uimitoare a designului danez de a combina ingeniozitatea și simplitatea în creații frumoase, care au un aspect modern și nordic distinct, păstrând în același timp toate trăsăturile elegante care caracterizează stilul clasic. Partea superioară a abajurului omonim, rama asortată și elementul sferic de la capătul cablului de tragere sunt realizate din alamă masivă, conferind lămpii un aspect clasic distinct. Cu toate acestea, abajurul asimetric din metal lăcuit și designul atrăgător al bazei fac ca lampa să atragă privirile cu o personalitate unică. Abajurul prezintă, de asemenea, găuri de lumină caracteristice de-a lungul marginii, adăugând o dimensiune suplimentară efectului de iluminare și creând semnătura colecției de iluminat. Puteți găsi toate variantele de culori frumoase ale frumoasei lămpi de designer acolo.