Două noi variante de culori frumoase ale pandantivului Ray de la Globen Lighting

21 martie 2024
Două noi variante de culori frumoase ale pandantivului Ray de la Globen Lighting
Deschidere, transparență, luminozitate și grație sunt cuvintele cheie pentru a descrie colecția de iluminat Ray de la firma suedeză Globen Lighting. Colecția, care constă în corpuri de iluminat suspendate, de podea și de tavan, este proiectată și concepută de designerul irlandez Patrick Hall, care lucrează și ca director executiv al Globen Lighting. După 30 de ani ca manager de proiect și inginer de design, Hall se află în spatele mai multor colecții și game de iluminat de succes. Puteți găsi întreaga gamă de creații ale lui Hall aici.

O trăsătură distinctivă a tuturor corpurilor de iluminat din seria Ray este abajurul lor metalic dublu deschis. Cu toate acestea, mediul dur și solid este compensat de formă, care se caracterizează prin curbe moi și o ușoară asimetrie. Acest lucru adaugă o eleganță delicată și un aspect organic frumos designului general, creând impresia unui abajur ușor și plutitor - un adevărat punct de atracție în interior. Până în prezent, pandantivele au fost disponibile doar în culori neutre și într-o variantă din alamă. Acum, însă, frumosul design revine într-o variantă verde și albastră strălucitoare, care pune și mai mult în valoare designul prin frumosul său joc de culori.

Deschiderea artistică a designului pandantivului îmbrățișează sursa de lumină, dar nu o protejează, asigurând o iluminare clară și directă, făcând în același timp ca becul să fie o parte vizuală importantă a expresiei generale a lămpii. Din același motiv, lampa este dotată cu o soclu E27 care se potrivește unei game largi de tipuri de becuri. Este o idee bună să alegeți un bec cu glob care să completeze frumos optica lămpii și să adauge un element decorativ ansamblului general. O caracteristică deosebită a modelului Ray Pendant este designul flexibil al abajururilor, care le permite să fie aranjate într-o varietate de moduri. Puteți alege dacă doriți să aranjați lămpile una vizavi de cealaltă, într-un efect frumos de oglindă, sau una în interiorul celeilalte, creând un joc ingenios între modelul din ambele abajururi.

Vezi ambele pandantive Ray aici