Aduceți lumină și bucurie în camera copilului cu noile lămpi drăguțe cu animale din seria First Light și Bundle of Light de la Mr. Maria.

4 martie 2024
Aduceți lumină și bucurie în camera copilului cu noile lămpi drăguțe cu animale din seria First Light și Bundle of Light de la Mr. Maria.
Seria de lămpi de masă First Light și Bundle of Light de la olandezul Mr. Maria este o serie simpatică de obiecte de colecție caracterizată de un concept de design coerent: toate lămpile au forma unor animale drăguțe care ar putea fi desprinse direct dintr-o carte ilustrată. Lămpile sunt special concepute pentru camera copiilor, dar își pot găsi cu ușurință locul și în camera de zi și în casa oricărui colecționar iubitor de design. Acum, la cele două serii au fost adăugate și mai multe lămpi adorabile, inclusiv o lampă cu elefant și una cu maimuță, precum și trei lămpi diferite cu dinozaur în seria First Light.

Fiecare lampă este caracterizată de o formă compactă din silicon moale, fără BPA și rezistent la copii, care adaugă un element tactil plăcut designului, protejând în același timp lămpile de deteriorare în cazul în care acestea cad pe podea. Detaliile distinctive care dezvăluie personalitatea individuală a fiecărei lămpi sunt turnate în forma generală și conving prin detaliile lor simple, dar atent selectate.

Bundle of Light are o sursă de lumină LED alimentată cu baterii care, odată activată, se stinge singură după 15 minute, ceea ce face ca această lampă să fie perfectă pentru camera copiilor seara. Vezi întreaga serie Bundle of Light aici.

First Light este, de asemenea, alimentată cu baterii, dar poate fi reîncărcată prin intermediul conectorului USB-C inclus. Intensitatea luminii poate fi ajustată în șase setări, în funcție de cât de puternică doriți să fie lumina. În funcție de setarea selectată, lumina poate străluci între 8 și 120 de ore între încărcări. Puteți găsi întreaga serie First Light Vezi întreaga colecție First Light aici.