Îmbunătățiți-vă interiorul cu modelele frumoase din seria "Strand" de la Muuto - acum sub formă de lampă de masă!

26 februarie 2024
Îmbunătățiți-vă interiorul cu modelele frumoase din seria "Strand" de la Muuto - acum sub formă de lampă de masă!
Luminile suspendate din colecția Strand echilibrează armonia perfectă între greutate și ușurință. Aspectul grațios, plutitor, care conferă acestor corpuri de iluminat aspectul lor unic - obținut prin suprafața albă frumoasă, designul voluminos și corzile invizibile ale pandantivelor - este compensat în mod elegant de structura lor asemănătoare unui stâlp. Acum, însă, pandantivul estetic este disponibil și ca lampă de masă în același design frumos.

Creierul din spatele acestei frumoase creații, designerul Benjamin Hubert, a încorporat în mod deliberat asocieri cu norii de pe cer în designul lămpii. Hârtia de țesut subțire și durabilă care alcătuiește abajurul este întinsă strâns peste un cadru de oțel cu montanți subțiri, creând o structură complexă și atentă care învăluie sursa de lumină, acționând în același timp ca un difuzor. Aspectul transparent permite luminii să pătrundă eficient prin materialul abajurului, filtrând-o pentru un aspect cald, plăcut și, mai presus de toate, uniform. "Lampa de masă Strand este cu adevărat o sursă de lumină tactilă și funcțională, cu o iluminare blândă pe tot corpul său, îmbogățind orice spațiu cu o calitate apetisantă, sculpturală".

Funcționalitatea lămpii nu se reflectă doar în calitatea versatilă a luminii, care se potrivește aproape în orice încăpere, ci și în funcția integrată de atenuare a intensității luminoase, care vă permite să ajustați luminozitatea în funcție de nevoile și preferințele dumneavoastră, oferind iluminarea potrivită pentru orice ocazie.

Lampa de masă Strand este disponibilă și ca pandantiv, în mai multe versiuni diferite. Echilibrul frumos dintre luminozitate și greutate, structura, alegerea materialelor, culoarea și întregul concept de design se repetă în toate lămpile din cadrul seriei, astfel încât acestea pot fi combinate cu ușurință pentru o expresie elegantă și coerentă în iluminarea camerei.

Vezi lampa de masă și restul frumoasei colecții chiar aici.