Bucurie nelimitată cu lampa de masă Portofino cu design portabil

15 februarie 2024
Bucurie nelimitată cu lampa de masă Portofino cu design portabil
Într-o frumoasă îmbinare între formă și funcționalitate, între practicitate și un exterior superb, designerul Valerio Sommella a creat seria de lămpi de masă Portofino pentru producătorul italian de lămpi Nemo Lighting. Sommella s-a născut la Milano și a absolvit designul la Politecnico di Milano. De la începutul carierei sale și mai ales după ce și-a fondat propriul studio de design în 2009, Sommella și-a construit un portofoliu impresionant de designuri frumoase și unice. Sommella consideră fiecare proiect o oportunitate de a exprima idei prin concepte de design și se străduiește să facă forma, materialul și tehnologia să se unească într-o unitate superioară. Puteți găsi mai multe modele frumoase ale lui Valerio Sommella chiar aici.

Principiile de bază ale lui Sommella sunt clar reflectate în designul lămpii de masă Portofino, care, cu combinația sa ingenioasă de forme geometrice, statura înaltă și zveltă și interacțiunea armonioasă a ușurinței și greutății, este o operă de artă în sine. Rama și abajurul sunt realizate din aluminiu cu un finisaj frumos de lac de suprafață disponibil în mai multe nuanțe diferite, în timp ce baza este realizată din marmură într-o culoare asortată. Sursa de lumină constă într-un modul LED încorporat care este montat pe partea inferioară a abajurului, trimițând lumina în jos, într-o frumoasă lumină descendentă care creează o iluminare frumoasă și evidențiază totodată designul frumos al lămpii. Lumina este acționată prin intermediul unui buton aflat în partea de jos a ramei. Butonul are, de asemenea, o funcție de atenuare încorporată, astfel încât puteți regla luminozitatea în trei niveluri. Aceasta oferă o iluminare de 100%, 70% și, respectiv, 35% din luminozitatea totală.

Lampa este proiectată fără fir, astfel încât vă puteți bucura de lumina sa oriunde v-ați afla. Sursa de lumină LED încorporată se încarcă prin intermediul cablului inclus care se conectează la portul USB al lămpii. După 4,5 ore, lampa este complet încărcată și poate străluci timp de până la 15 ore.

Vezi lampa de masă Portofino în toate versiunile chiar aici.