Versiunea mini este acum disponibilă ca o altă completare fantastică a seriei estetice Globe a lui Werner Panton.

5 ianuarie 2024
Versiunea mini este acum disponibilă ca o altă completare fantastică a seriei estetice Globe a lui Werner Panton.
De la conceperea și dezvoltarea sa în 1969, Globen a fost una dintre cele mai importante realizări ale designului danez. Atunci când Panton a conceput Globen, scopul a fost acela de a crea un corp de iluminat care să atragă atenția și să unifice un spațiu, indiferent dacă este amplasat individual sau în grup. Rezultatul este un corp de iluminat extrem de versatil, cu un limbaj de design clar și detaliat, un design simplu și un finisaj detaliat care se potrivește unei mari varietăți de spații.

Cu un diametru de 28 cm, VP Globe 28 Alu este cel mai mic corp de iluminat din seria Globe. Pandantivul este o piesă frumoasă de sine stătătoare, dar poate fi combinat cu ușurință cu alte corpuri de iluminat Globe într-o gamă largă de modele, dimensiuni, culori și materiale. Acest lucru creează o interacțiune interesantă între diferite dimensiuni și modele potrivite.

Numele acestei lămpi decorative cu pandantiv provine de la forma caracteristică a Globe, care în această versiune este realizată din acrilic cristalin, cu cinci spoturi interioare suspendate de trei lanțuri din oțel. Paleta de culori din aluminiu transparent și lustruit este completată de nuanțe frumoase și vizibile de roșu și albastru. Când corpul de iluminat este pornit, lumina se reflectă pe reflectoarele din aluminiu, creând o lumină indirectă care se răspândește ușor și nu orbește încăperea.

Aparatul de iluminat suspendat VP Globe 28 Alu și toate celelalte soluții frumoase din seria Globe de Verner Panton pot fi găsite aici.