Iluminare perfectă cu lampa Ghost de la 101 Copenhagen.

29 noiembrie 2023
Iluminare perfectă cu lampa Ghost de la 101 Copenhagen.
Brandul danez de design 101 Copenhagen a adăugat o serie de frumoase piese de iluminat și de interior la noua sa colecție, inclusiv modernul și hipnotizantul Ghost. Este ideală pentru cei care iubesc minimalismul modern și au o înclinație pentru arta abstractă. Cu tehnologia sa inovatoare de iluminat, designul simplu și simplitatea ascuțită, Ghost este potrivit pentru toate spațiile și interioarele moderne.

La fel ca întreaga colecție, Ghost a fost concepută de duo-ul danez de design Christian Sofus Hansen și Tommy Hildal, care sunt, de asemenea, principalii designeri de la 101 Copenhagen. Tommy Hildal are mulți ani de experiență în industria modei înainte de a se lansa în cariera de designer de interior. În centrul muncii sale se află interesul pentru materiale și pentru procesul prin care acestea devin opere de artă, care se reflectă în toate modelele grijulii ale lui Hildal. Christian Sofus Hansen a studiat arhitectura și designul la Academia Regală Daneză de Arte Frumoase și este specializat în combinarea designului tradițional cu tehnologia și metodele de producție moderne. Din 2015, cele două genii ale designului au lucrat cot la cot la o serie de designuri interioare impresionante. Alte proiecte ale lui Christian Sofus Hansen și Tommy Hildahl pot fi găsite aici.

Designul grafic izbitor al corpului de iluminat Ghost se bazează pe arta minimalismului, combinând iluminatul și sculptura într-un design izbitor, cu o tentă contemporană. În locul abajururilor și surselor de lumină convenționale, Ghost este un corp de iluminat care atrage atenția cu un model abstract, răsucit, care formează întregul cap al corpului de iluminat. Acesta este format dintr-un tub acrilic alb cu o sursă de lumină LED în spatele acestuia, care luminează întreaga structură atunci când corpul de iluminat este pornit. Luminarul inovator este disponibil în două dimensiuni diferite, fiecare cu propriul model de lumină hipnotizant.

Mai multe aici