Iconicele lămpi suspendate Coolicon sunt relansate în modele noi și frumoase

20 noiembrie 2023
Iconicele lămpi suspendate Coolicon sunt relansate în modele noi și frumoase
Designul izbitor și aspectul industrial brut care caracterizează pandantivele de la producătorul britanic de lămpi cu vechime Coolicon datează din 1933, când compania a brevetat noua lor lampă, care a fost concepută pentru a oferi un iluminat eficient fără riscul de supraîncălzire. Becurile de la acea vreme generau cantități mari de căldură și, prin urmare, reprezentau un pericol pentru siguranță, pe care lămpile Coolicon au reușit să îl depășească prin rama de afișaj proiectată inteligent în partea superioară a abajurului, care permitea evacuarea căldurii. De atunci, becurile cu filament ineficiente au fost înlocuite de mult timp cu alternative mai eficiente din punct de vedere energetic, dar designul iconic Coolicon trăiește în continuare.

Astăzi, pandantivele sunt fabricate din oțel masiv, în timp ce smalțul ars este, de asemenea, aplicat manual. În același timp, elementele care conferă designului caracterul său distinctiv asigură și un iluminat practic. Lumina largă a abajurului asigură o iluminare descendentă excelentă, ideală deasupra unei mese de luat masa sau a unui spațiu de lucru din casă. Cu toate acestea, deoarece partea superioară a becului este vizibilă, o lumină secundară frumoasă este răspândită într-un unghi de 360 de grade, oferind atât o lumină de fundal complementară, cât și creând un model de lumină mai armonios și mai echilibrat. Deoarece sursa de lumină este vizibilă, puteți alege un bec decorativ care să se potrivească stilului dvs. personal sau un bec de modernizare care să pună în evidență designul iconic Coolicon.

Relansarea lămpii industriale clasice păstrează toate elementele esențiale care caracterizează designul elegant care face lămpile atât de ușor de recunoscut. Cu toate acestea, soclul vine într-un design nou, elegant, din alamă, care îmbogățește designul frumos cu o notă sofisticată.  

Pandantivul este disponibil într-o gamă largă de culori și, bineînțeles, este disponibil și cu designul lor emblematic: o hartă a metroului londonez. Vezi toate pandantivele Coolicon aici.