WiZ Plafoniere

Plafonierele WiZ fac parte din revoluția iluminatului inteligent. Aceste plafoniere combină designul modern cu tehnologia inteligentă care vă oferă control total asupra mediului de iluminat. Cu ajutorul plafonierelor WiZ, puteți regla luminozitatea, temperatura de culoare și chiar comuta între diferite culori pentru a crea starea de spirit perfectă în orice încăpere. Compatibilitatea lor cu platformele pentru case inteligente, inclusiv Amazon Alexa, Google Home și altele, facilitează controlul lor prin comenzi vocale sau printr-o aplicație mobilă practică.
Panel WiZ Plafonieră Square 12W Black - WiZ
RRP RON 348,00
Așteptat în: 4 - 6 zile
SuperSlim WiZ Plafonieră 32W White - WiZ
RRP RON 736,00
Așteptat în: 4 - 6 zile
Imageo WiZ 2 Plafonieră RGB Black - WiZ
RRP RON 539,00
Așteptat în: 4 - 6 zile
SuperSlim WiZ Plafonieră 14W Black - WiZ
RRP RON 269,00
Așteptat în: 4 - 6 zile
Adria WiZ Plafonieră 2700K Dim White - WiZ
RRP RON 197,00
Așteptat în: 4 - 6 zile
Imageo WiZ 1 Plafonieră Black - WiZ
RRP RON 177,00
Așteptat în: 4 - 6 zile
Imageo WiZ 3 Plafonieră Black - WiZ
RRP RON 440,00
Așteptat în: 4 - 6 zile
Imageo WiZ 3 Plafonieră RGB White - WiZ
RRP RON 539,00
Așteptat în: 4 - 6 zile
Imageo WiZ 1 Plafonieră RGB Black - WiZ
RRP RON 223,00
Așteptat în: 4 - 6 zile
Imageo WiZ 2 Plafonieră RGB Black - WiZ
RRP RON 394,00
Așteptat în: 4 - 6 zile
Rune WiZ Plafonieră RGB Black - WiZ
RRP RON 690,00
Așteptat în: 4 - 6 zile
Imageo WiZ 4 Plafonieră Square RGB White - WiZ
RRP RON 736,00
Așteptat în: 4 - 6 zile
Panel WiZ Plafonieră Square 12W White - WiZ
RRP RON 348,00
Așteptat în: 4 - 6 zile
Afișați 34 din 34 produse

WiZ Plafoniere: Iluminat modern cu inteligență și stil

Bine ați venit în gama noastră impresionantă de plafoniere WiZ, unde iluminatul întâlnește viitorul cu stil și inteligență. WiZ a creat soluții de iluminat care sunt mai mult decât niște simple lumini - acestea sunt o parte integrantă a casei moderne, permițându-vă să creați atmosfera și iluminarea perfectă în orice încăpere.

Plafonierele WiZ se caracterizează prin designul lor modern și elegant, care poate îmbogăți orice decor. Create cu atenție la detalii, aceste lămpi aduc un sentiment de stil și lux în orice încăpere. Fie că sunteți în căutarea unei lămpi de tavan minimaliste și raționalizate sau a unei soluții mai decorative și artistice, o veți găsi în colecția noastră de lămpi de tavan WiZ.

Iluminare inteligentă pentru casa dvs.

Plafonierele WiZ nu sunt doar frumoase, ci și inteligente. Datorită tehnologiei avansate, vă puteți personaliza iluminatul exact în funcție de nevoile și preferințele dumneavoastră. Reglați luminozitatea pentru a crea lumina potrivită pentru diferite activități - de la iluminatul relaxant de seară la iluminatul ascuțit pentru sarcini. Schimbați temperatura de culoare pentru a obține starea de spirit dorită, fie că este vorba de o lumină caldă și confortabilă sau de o lumină mai rece și mai concentrată.

Controlul luminii de pe smartphone

.

Cu luminile de plafon WiZ, controlul se află în palma dvs. Folosiți aplicația WiZ de pe smartphone sau tabletă pentru a vă personaliza și controla luminile de plafon. Creați scenarii predefinite pentru diferite activități sau modificați iluminatul în timp real. Și dacă preferați, puteți chiar să folosiți comenzi vocale pentru a vă controla luminile datorită compatibilității cu platformele populare de case inteligente, precum Google Home, Amazon Alexa și Apple HomeKit.

Transformați-vă casa cu ajutorul plafonierelor WiZ

.

Fie că doriți să vă transformați camera de zi, sufrageria, dormitorul sau orice altă încăpere din casă, luminile de tavan WiZ sunt soluția ideală. Combinați frumusețea, tehnologia și funcționalitatea cu aceste plafoniere inteligente pentru a crea iluminarea și atmosfera la care ați visat întotdeauna. Cu plafonierele WiZ, viitorul iluminatului a ajuns deja în casa dvs.
Partajează-ți imaginile cu @lampemesteren
Inspiră și lasă-te inspirat, de la o casă unică la alta. Etichetează-ți pozele cu #daLampemesteren și poate îți vei vedea casa aici!