UMAGE - Plain Beautiful

A început totul cu o lampă și o reuniune. A intrat într-un magazin de epocă pentru a vedea lampa tatălui său - o lampă pe care nu o mai văzuse de 30 de ani. Un design cu rădăcini în anii 1970, când designul lămpilor era peste tot. O perioadă interesantă în ceea ce privește designul danez.

Lămpile tatălui lui Søren Ravn Christensen au fost concepute pentru a fi ambalate în pachete plate - un concept care se va dovedi a fi dus mai departe de fiul său; proprietarul UMAGE. UMAGE a proiectat 10 lămpi noi pe baza acestui principiu, dar aveau nevoie de ceva care să le ducă de la proiectare la etapa de producție. Aici a intrat în scenă Jacob Nannestad. Primele 10 lămpi au ieșit din producție, dar au fost urmate rapid de trei lămpi care continuă să fie unele dintre cele mai populare produse ale mărcii.


.
Scopul UMAGE a fost acela de a crea un brand mai accesibil, care să se concentreze pe ambalaje și produse încântătoare, cu un grad ridicat de flexibilitate. Cu alte cuvinte, produsele UMAGE vă permit să fiți un designer în propria casă.

Găsește toate lămpile UMAGE aici.


Citește mai multe despre cele trei lămpi care au fost esențiale pentru marele succes al UMAGE:
2018: 10 ani de UMAGE

Aniversarea lor de 10 ani sărbătorește mai mult decât brandul; de asemenea, aduce un omagiu conceptului.

La UMAGE, totul se rezumă la a merge mai departe. Întregul proces de design are loc în cadrul companiei pentru a se asigura că se depune un efort suplimentar în toate aspectele fazei de design. Acest lucru este valabil pentru orice, de la primele tușe de design până la alegerea culorii și a ambalajului.

UMAGE - Totul despre mediu

UMAGE își proiectează produsele cu gândul la mediul înconjurător și au mare grijă de resursele lor, făcând tot posibilul pentru a nu le epuiza. Dacă poate trăi ani în șir, nu ar trebui să fie aruncat pur și simplu la gunoi - este suficient să vă uitați la lampa tatălui lui Søren Ravn Christensen ca exemplu.

În 2018, UMAGE a lansat o nouă colecție: Furniture Feelings. O colecție de mobilier drăguț cu un aspect urban, scandinav. La fel ca expresia naturală pe care o găsiți în lămpile lor, această colecție de mobilier se agață cu mândrie de valorile sale. Totul se rezumă la unirea materialelor robuste și naturale cu definiția lor de design urban. UMAGE este design danez simplu și încântător la prețuri accesibile. Mergând mai departe, misiunea lor este de a combina viața în marele oraș cu un design atemporal și de a încerca să facă viața oamenilor mai simplă și mai frumoasă.

Un design bun ar trebui să fie încântător și să dureze mulți ani în viitor. Ar trebui să evoce un anumit sentiment și o anumită atmosferă care să se potrivească oriunde - și care să aibă totuși sens.


.
<font color="#88888888" size="+2"><center>Mai multă lumină de la UMAGE</font>

Mai multă lumină de la UMAGE

ASTERIA MOVE - Søren Ravn Christensen, 2021

Asteria Move Table Lamp este o lampă de masă frumoasă, subțire, minimalistă, în versiune portabilă. Bateria încorporată poate fi încărcată cu ușurință cu ajutorul cablului USB inclus, iar odată încărcată, puteți aduce lampa oriunde doriți. Folosiți-o pentru o strălucire confortabilă în camera de zi, o lumină temporară de lectură sau o lumină de noapte. Alegeți între trei niveluri de luminozitate, reglând lumina cu ajutorul butonului de la baza lămpii. Lampa strălucește până la 35 de ore cu o încărcare completă, în funcție de luminozitatea selectată.

Asteria Move acceptă încărcarea fără fir. Dacă aveți acasă o unitate de încărcare Qi (încărcător fără fir), puteți încărca lampa prin plasarea acesteia pe unitate.

Hazel Pendant - Jacob Rudbeck, 2021

Hazel Pendant a fost inspirat de forma unei alune. Lampa este realizată din oțel acoperit cu negru și o bază cu un finisaj de alamă. Combinația îi conferă lămpii o expresie scandinavă modernă, care se potrivește de minune în majoritatea locuințelor. Sursa de lumină LED încorporată este ascunsă în spatele unui difuzor alb, asigurând o strălucire confortabilă și uniformă. Perfectă pentru iluminarea mesei de luat masa, unde lumina caldă de jos luminează inima casei. Disponibilă în două dimensiuni, astfel încât să puteți găsi lampa perfectă pentru a vă lumina masa de luat masa, masa din bucătărie sau colțurile casei dvs.
.