UMAGE este un brand danez care pune în evidență mediul înconjurătorÎntoarcem obiectivul asupra UMAGE ca brand și asupra directorului lor creativ principal, Søren Ravn Christensen, și i-am întrebat totul despre conceptele lor, interesul pentru mediu și multe altele. Plonjați într-un univers captivant împreună cu noi și UMAGE și aflați mult mai multe despre brand și valorile lor.
.

Găsește toate lămpile de la UMAGE aici

Un nou brand vede lumina zilei
Povestea UMAGE a început în 2008, cu scopul de a crea un concept durabil de design flexibil de înaltă calitate.

Afacerea a fost fondată de Jacob Nannestad Hansen și Søren Ravn Christensen, Împreună, aceștia au observat un gol pe piață în ceea ce privește iluminatul de înaltă calitate la prețuri rezonabile. De asemenea, pentru ei a fost important ca lumina să creeze o experiență plăcută atât pentru proprietarii de magazine, cât și pentru consumatorii finali.

Mărul nu cade departe de copac, așa că nu este surprinzător faptul că Søren - fiul unui om care a proiectat lămpi în anii 1970 - a ajuns în domeniul designului de lămpi.

Ideile apar Proiectele sunt inspirate în primul rând din natură, dar și din alte industrii, cum ar fi arhitectura și moda, unde designerii se inspiră din forme și materiale.

Noile idei apar, de asemenea, din tendințele și nevoile actuale, dar este important pentru UMAGE ca noile modele să răspundă unei nevoi specifice. Procesul de creare a unui nou design începe cu definirea nevoii publicului țintă și curatoria sugestiilor privind modul în care UMAGE poate satisface această nevoie. Este important să nu creăm doar un produs nou, ci să răspundem și să satisfacem o nevoie.
.


<font size="+3" style="font-weight:100;">Lama cu pene de la UMAGE</font>.

Lama cu pene de la UMAGE.

Lama cu pene de la UMAGE EOS este lampa care a pus UMAGE pe hartă, iar expresia sa romantică plutitoare o face complet unică. EOS este realizată folosind pene de gâscă, un material diferit și plin de viață - iar povestea creării sale este una a întâmplării.

"Conceptul a fost acela de a găsi o nouă abordare a lămpilor care să cuprindă "hygge" danez. Ne-am dorit o expresie moale și plină de viață - ceva ce vrei să atingi când o vezi. La acea vreme, aveam un alt proiect care necesita pene, dar nu puteam să le cumpărăm decât la kilogram, așa că am întrebat dacă aș putea împrumuta câteva - și așa a apărut ideea pentru EOS, populara lampă cu pene de la UMAGE." - Søren Ravn Christensen

Găsește aici toate modelele minunate EOS.

<font size="+3" style="font-weight:100;">Un brand conștient de mediu</font>.

Un brand conștient de mediu.

UMAGE este un brand care se mândrește cu o abordare ecologică, dar nu merge mai departe decât este necesar - trebuie să aibă sens. Prin urmare, majoritatea produselor lor sunt ambalate plat, ceea ce reduce la minimum nevoia de ambalaje, reduce costurile de depozitare pentru marcă și pentru clienții săi și reduce costurile de transport, toate acestea contribuind la conservarea mediului înconjurător.

Dar această abordare se extinde și la materialele mărcii și la alegerea furnizorilor. Fie că este vorba de un furnizor nou sau de un material nou, marca își ia timpul necesar pentru a găsi potrivirea perfectă. Este important ca furnizorul să poată dovedi că materialele și metodele sale de producție sunt ecologice. Brandul folosește numai țesături 100% reciclate, iar obiectivul lor este de a produce numai produse reutilizabile până în 2022.

Ambalajele încântătoare pot fi refolosite ca cutii de depozitare, iar obiectivul este ca toate ambalajele să fie reutilizabile până la sfârșitul anului 2021.

Și asta nu este tot! De fiecare dată când UMAGE vinde o lampă sau o piesă de mobilier din lemn, ei plantează un copac. Așadar, atunci când cumpărați o lampă din lemn, un copac nou este plantat pentru a ajuta la îngrijirea pământului.

Găsește o mulțime de lămpi din lemn minunate de la UMAGE chiar aici.
Misiunea de conștientizare a protecției mediului se regăsește, de asemenea, în mesajul UMAGE pentru oricine dorește să cumpere o lampă de la UMAGE. "Nu numai că vă reduceți impactul - dar cumpărați și o poveste și un design atemporal pe care cu siguranță îl veți iubi și prețui pentru mulți ani de acum încolo.".