Seletti Lampadare

Marca distractivă și artistică Seletti oferă lămpi de podea captivante, care sunt garantate să creeze un sentiment de personalitate și să atragă atenția. Prin combinarea obiectelor de zi cu zi și a unei atingeri artistice, Seletti creează lămpi care ies bine și cu adevărat în evidență din mulțime.

Inspirat de luminile de stadion, designerul Emanuele Magini a creat o lampă de podea cu adevărat unică: Lampa de podea cu mai multe lămpi. Cu metal acoperit și șase abajururi, lampa are un aspect industrial și oferă o lumină practică oriunde o așezați în casă.

Lampa de podea Street floor lamp este o extensie naturală a universului lor jucăuș și aproape că pare desprinsă direct dintr-o bandă desenată de școală veche. Inspirată de vechile lampadare de stradă, lampa are o notă informală datorită formei sale arcuite și a culorilor superbe. Cu o înălțime de 190 cm, lampa de podea Street poate fi folosită deasupra meselor de sufragerie sau în combinație cu aranjamentul canapelei dvs.

Răsfoiți mai jos întreaga gamă de lămpi de podea Seletti.
Partajează-ți imaginile cu @lampemesteren
Inspiră și lasă-te inspirat, de la o casă unică la alta. Etichetează-ți pozele cu #daLampemesteren și poate îți vei vedea casa aici!