Rotaliana Veioze

Marca Rotaliana a fost fondată în 1989 în Trentino, Italia, iar de atunci afacerea a înflorit datorită designerilor inovatori și care își asumă riscuri. Accentul a fost pus pe frumusețe și funcționalitate în locul limitărilor, iar materiale și forme noi informează fiecare design. Gândirea out-of-the-box duce la produse care aduc bucurie în inimă.
Afișați 33 din 33 produse
Lampa de masă Luxy T1 este un clasic modern, disponibil într-o paletă de culori aleasă de un artist - designerii Donegani & Lauda au creat un produs cu adevărat special. Lampa de masă LaDiva combină sistemul audio multimedia pentru iPod și iPhone combinat cu o lampă cu LED-uri - designerul Dante Donegani a gândit cu adevărat creativ și este greu de găsit o lampă mai inovatoare.

Brandul italian Rotaliana, cu un strop de design scandinav, are două calități primare: creativitatea și inovația, ambele bazate pe un mare know-how tehnic în ceea ce privește dezvoltarea lămpilor. Compania colaborează cu un număr mare de designeri internaționali cu origini și puncte de vedere diferite, printre care Andrea Brazi, Federica Cevasco, Kengo Kuma și Burkhard Panteleit. Designul italian superb, inovația, creativitatea, frumusețea și funcționalitatea unică sunt câteva dintre cuvintele cheie la Rotaliana, iar numeroasele lor lămpi interesante și inovatoare și-au câștigat drumul în viețile consumatorilor de toate vârstele.

Încă de la înființare, Rotaliana a fost condusă de Stefano Vega, care monitorizează produsele proprii ale companiei, precum și tendințele internaționale în materie de design. Accentul său se pune pe iluminatul modern "dezvoltat pentru un scop specific". Pentru Rotaliana este important să proiecteze lămpi din materiale frumoase, precum și să se asigure că produsele semnalează calitate și bun gust

Colecția de lămpi Rotaliana include modele care se joacă cu designul arhetipal al lămpilor de-a lungul istoriei, printre altele prin utilizarea de noi materiale și soluții de producție.
Partajează-ți imaginile cu @lampemesteren
Inspiră și lasă-te inspirat, de la o casă unică la alta. Etichetează-ți pozele cu #daLampemesteren și poate îți vei vedea casa aici!