Piffany Veioze

Piffany Copenhaga sunt cunoscuți pentru designul lor de lampa de masă excentrică Mr. Wattson - un domn amuzant și plin de viață. Pe lângă faptul că aduce bucurie și un zâmbet pe buze, lampa de masă oferă o lumină practică care poate fi reglată până la 120 de grade. Corpul flexibil poate fi folosit în diverse locuri, cum ar fi pe pervazul ferestrei sau pe masă. Inspirat de mașinile clasice de epocă, capul lămpii este disponibil în diverse culori.

O altă lampă de masă superbă este lampa de masă Hipp LED. Expresia sa este similară cu cea a domnului Wattson. Aspectul retro îngrijit se bazează pe un abajur cu o culoare excelentă, în timp ce corpul este realizat din lemn. Puteți regla lumina astfel încât să lumineze orice suprafață pe care trebuie să o vedeți, ceea ce o face ideală pentru a fi folosită ca lampă de masă pe un birou.

Lămpile de masă sunt un bun exemplu al flerului Piffany Copenhagen și al echilibrului dintre designul practic și cel incitant. Fiecare produs are personalitatea sa și o expresie unică. Firma daneză de design se concentrează pe o producție sustenabilă, limitându-și impactul asupra mediului și menținând un standard ridicat de calitate.
Afișați 25 din 25 produse
Partajează-ți imaginile cu @lampemesteren
Inspiră și lasă-te inspirat, de la o casă unică la alta. Etichetează-ți pozele cu #daLampemesteren și poate îți vei vedea casa aici!