NORDIC LIVING Veioze

O lampă de masă de la Nordic Living este o lampă funcțională și simplă pentru casa ta. Lămpile sunt deosebit de potrivite pentru a fi folosite ca lămpi de lucru și sunt perfecte pentru a fi așezate pe birou, deoarece puteți regla înălțimea și unghiul luminii pentru a străluci în orice direcție aveți nevoie.

Designerul Jac Jacobsen a creat lampa iconică de arhitect în 1937. A fost denumită JJ Lamp, iar de atunci au fost vândute peste 25 de milioane de lămpi. În legătură cu lansarea brandului Nordic Living în 2019, compania a prezentat prima colecție: o relansare sub numele Archi.

Lămpile de masă Archi T1 și T2 sunt disponibile cu o bază pentru a fi așezată pe masă sau cu o clemă de masă practică, astfel încât să puteți monta lampa pe marginea mesei, a raftului sau a noptierei. Flexibilitatea impresionantă face ca lampa să fie perfectă pentru a fi folosită ca lampă de masă pentru paturile supraînălțate, deoarece puteți regla lumina în funcție de faptul că patul a fost ridicat sau coborât.
Afișați 26 din 26 produse
Partajează-ți imaginile cu @lampemesteren
Inspiră și lasă-te inspirat, de la o casă unică la alta. Etichetează-ți pozele cu #daLampemesteren și poate îți vei vedea casa aici!