Înlocuiți lumânările cu lumini LED realiste

În ultimii ani, utilizarea lumânărilor cu LED-uri în case a crescut semnificativ. Mulți oameni s-au ferit de lumânările cu baterii, deoarece păreau prea artificiale. De asemenea, se aude adesea că lumânările false nu răspândesc același confort ca și lumânările. Dar, datorită tehnologiei inovatoare cu LED-uri, luminile devin din ce în ce mai realiste. Astăzi, poate fi greu să faci diferența între o lumânare tradițională și o versiune cu LED-uri.

Dacă doriți să creați atmosfera confortabilă pe care o cunoaștem de la lumânări, puteți alege în siguranță lumânările LED inteligente. Fie că vă aflați acasă, într-un magazin sau într-un restaurant, nu trebuie să faceți compromisuri în ceea ce privește aspectul sau lumina atmosferică caldă.

De ce ar trebui să alegeți lumânările cu LED


Mulți oameni consideră că senzația autentică și confortabilă dispare atunci când folosesc lumânări artificiale. Cu cele mai recente evoluții, nu poți face diferența decât dacă ești conștient de ea. Dar există și alte câteva beneficii care trebuie luate în considerare:

Siguranța este unul dintre ele și poate cel mai important. De exemplu, în preajma Crăciunului, pompierii sunt uneori chemați să intervină la incendii provocate de decorațiuni de Crăciun uitate cu lumânări. Cel mai rău lucru care i se poate întâmpla unei lumini LED dacă este uitată este că rămâne fără energie. Nu se încălzește, așa că nu există riscul ca copiii sau animalele să se ardă pe lumânare.

Înlocuirea lumânărilor tradiționale cu LED-uri are beneficii și pentru climatul interior al casei tale. Ele nu produc funingine ca lumânările și, prin urmare, nu vă deranjează ochii, nasul sau plămânii - chiar și în cazul mai multor lumânări aprinse în același timp. Lumânările pot fi folosite mai mult timp decât soluția tradițională, deoarece folosesc baterii. De asemenea, puteți crește beneficiul economic prin utilizarea de baterii reîncărcabile.  Cu lumina electrică, puteți, de asemenea, să lăsați lumina "aprinsă" pe pervazul ferestrei atunci când sunteți plecat, astfel încât să pară totuși că este cineva acasă.
Ca o alternativă la lumânările din toată casa

Ca o alternativă la lumânările din toată casa

Cele mai utilizate tipuri de lumânări - lumânări cu lumânări, lumânări cu stâlp și lumânări cu lumânări - sunt toate disponibile în diferite versiuni cu LED-uri. În cazul lumânărilor tradiționale, aveți opțiunea de a plasa lumânările în suporturile mici pentru lumânări pe masă sau pe pervazul ferestrei. De asemenea, acestea se potrivesc perfect într-un felinar mic de interior, deoarece pot fi folosite fără ca felinarul să se încingă sau să se murdărească de funingine.

Dacă aveți un felinar sau o casă de lumină ceva mai mare, lumânările LED cu pilon pot fi folosite și aici. Sunt, de asemenea, o alternativă excelentă într-un decor creativ sau într-o coroniță de advent, deoarece nu riscați ca lumânările să se ardă și să aprindă materiale inflamabile și evitați, de asemenea, ca ceara de lumânare să curgă pe margine și să strice fețele de masă, pervazurile ferestrelor și alte suprafețe.

Mai nou, puteți obține și lumânările clasice cu coroană cu LED, care sunt asemănătoare de departe cu lumânările obișnuite. Acestea au aceeași dimensiune ca și lumânarea tradițională cu coroană și, prin urmare, se potrivesc cu ușurință în suportul dvs. preferat de lumânări, unde flacăra dansatoare, asemănătoare cu cea reală, oferă o lumină fermecătoare.

Chandele cu LED cu telecomandă și temporizator


Din ce în ce mai multe lumânări cu LED au opțiunea unei funcții de temporizator și/sau a unei telecomenzi. Nu este o necesitate, dar poate avea multe beneficii. Cu o telecomandă, puteți aprinde și stinge lumânările fără a fi nevoie să le scoateți din suportul de lumânări sau din felinar. De asemenea, puteți seta lumânările să se stingă automat; de multe ori după 4, 6, 8 sau 10 ore, care este, de asemenea, timpul de ardere al multor lumânări tradiționale. Acest lucru înseamnă că nu trebuie să vă faceți griji că uitați să vă stingeți lumânările și că folosiți inutil energia bateriei.
Uyuni Lighting: Lumini LED cu flăcări 3D unice

Uyuni Lighting: Lumini LED cu flăcări 3D unice

Compania daneză Uyuni Lighting are o gamă de lămpi cu baterii care se numără printre cele mai populare de pe piață. Flacăra nu are nicio mișcare fizică și, prin urmare, nu utilizează cantități inutile de energie din baterii. Datorită tehnologiei LED, lumânările lor artificiale au o flacără deosebit de vie, care dă senzația unei mici limbi de foc care stă și pâlpâie ușor. Fie că alegeți lumânări tealights, lumânări de stâlp sau lumânări coroană, veți obține atmosfera confortabilă pe care o cunoaștem de la lumina lumânărilor. O alternativă excelentă la lumânări, care asigură un confort plăcut fără a afecta climatul interior.

Inspirată de cerul cristalin al nopții de deasupra salinei Uyuni din America de Sud, s-a născut ideea flăcării 3D unice. Cerul nocturn de deasupra câmpiilor de sare izolate este limpede ca cristalul datorită aerului curat și a distanței față de cea mai apropiată lumină deranjantă. Dorința designerului de a aduce galaxiile îndepărtate în fiecare casă din întreaga lume a dus la crearea gamei inovatoare de lumânări cu lumina care pâlpâie ușor.

Vezi gama noastră de lumânări cu LED aici!