Lumini verzi - Învață cum să decorezi cu lămpi verzi!

LUMINI VERZI


ÎNVAȚĂ CUM SĂ DECOREZI CU LĂMPI ÎN CULOAREA VERDE!
Verde este o culoare care poartă cu ea o bogăție simbolică și o gamă largă de emoții. Fiind culoarea asociată cu natura, verdele reprezintă adesea prospețimea, creșterea și viața. De asemenea, simbolizează armonia, echilibrul și liniștea, ceea ce o face populară în psihologia culorilor ca o nuanță liniștitoare. Verdele este versatil și poate varia în intensitate și ton, ceea ce îl face potrivit pentru diferite contexte. De la nuanțe profunde de verde pădure care creează un sentiment de calm în interioare, la culori verzi deschise care adaugă prospețime și vitalitate, verdele poate fi adaptat la diferite stări și stiluri.
.

O lampă verde ca accent în designul tău interiorVerdele adaugă o dinamică unică interioarelor, iar folosirea accentelor verzi, cum ar fi lămpile, poate fi o modalitate excelentă de a integra această culoare. Lămpile verzi aduc un suflu proaspăt de culoare care poate acționa atât ca element de iluminat, cât și ca element decorativ. Asocierea naturală cu natura aduce un sentiment de prospețime și vitalitate în încăpere. Fără a domina, luminile verzi pot crea un punct focal subtil care atrage atenția fără a fi copleșitoare.

De asemenea, culoarea verde poate contribui la crearea unei atmosfere relaxante, ceea ce o face ideală pentru spațiile în care confortul și liniștea sunt importante, cum ar fi camera de zi sau dormitorul. Prin încorporarea luminilor verzi în designul dvs. interior, nu creați doar un punct de iluminat funcțional, ci și un element artistic care se armonizează cu restul camerei.

Vezi toate cele 450+ lumini verzi aici!

LAMPA CLASICĂ VERDE ÎNCHISVerde închis este o culoare profundă și rafinată, care adaugă o dimensiune luxoasă oricărui decor. Această nuanță de verde inspiră adesea sentimente de calm, stabilitate și conexiune cu natura. Atunci când este integrat în designul interior, verdele închis creează o atmosferă de eleganță și sofisticare.

Kaiser Idell de Fritz Hansen în verde pădureSeria de lămpi Kaiser Idell de Christian Dell încapsulează esența designului Bauhaus și reprezintă o originalitate de neegalat. Lampa de masă Kaiser Idell Luxus, reprezentată aici în modelul 6631, încorporează o inginerie de precizie și o măiestrie excepțională. Calitatea unică și extrem de ridicată nu numai că radiază originalitate, dar prezintă și o calitate sculpturală și un design riguros și curat.

Centrată în jurul articulației pivotante brevetate și a abajurului distinctiv, întreaga serie se caracterizează prin calitatea sa incomparabilă. Ștampila mândră de pe partea superioară a lămpii proclamă clar că aceasta este un veritabil "ORIGINAL KAISER-idell". Atunci când alegeți modelul verde închis, veți obține eleganță, stil și atemporalitate fără egal.

Vezi lampa aici!

Original 1933 i britisk grøn fra CooliconCoolicon Original 1933 Design Pendel Green repræsenterer den mørkegrønne variation af denne britiske designklassiker, hvis historie begyndte tilbage i 1933. Lampen fremstilles i dag med omhyggelig håndværksmæssig dygtighed, hvor holdbart metal og brændt emalje påføres manuelt. Dette sikrer ikke kun et robust resultat, men også en lang levetid, specielt med hensyn til lampens farve.

Den æstetiske fusion af form og funktion skaber et retro look, der naurligt integrerer sig med tidens tendenser. Farvepaletten er nøje udvalgt for at bevare lampens klassiske udtryk samtidig med at imødekomme nutidens indretningsmæssige strømninger. Lampen leverer en fantastisk nedadrettet belysning, perfekt til at lyse op over et spisebord eller et af hjemmets arbejdsområder. Med sit historiske fundament og moderne tilpasninger tilføjer Coolicon-pendlen et strejf af tidløs elegance til ethvert rum.

Se lampen her!

Den grønne banklampe: Milenka fra LindbyDen klassiske banklampe er en tidløs skønhed, der inkarnerer elegance og funktionalitet. Denne ikoniske lampetype har en historie, der strækker sig tilbage til det 19. århundrede, og har sidenhen bevaret sin plads som et symbol på stil og sofistikation. Kendetegnet ved sin karakteristiske form, har den klassiske banklampe ofte en grøn glasskærm, der ikke kun tilføjer et strejf af farve, men også reducerer genskin og giver et behageligt, fokuseret lys. Materialerne, der anvendes til produktionen af en klassisk banklampe, er ofte af høj kvalitet som messing eller poleret metal. Disse materialer bidrager til lampens holdbarhed og tilføjer en antik og luksuriøs dimension til dens udseende.

Se lampen her!

Cum să folosești un pandantiv verde în designul tău interior?O lampă pandantiv verde poate fi un accesoriu excelent pentru designul dvs. interior, deoarece culoarea verde este adesea asociată cu liniștea, natura și echilibrul. Iată câteva moduri în care puteți utiliza o lampă suspendată verde în designul dvs. interior:

 • Iluminare: Suspendați luminile suspendate verzi deasupra mesei de luat masa, a insulei din bucătărie sau în camera de zi pentru a adăuga o lumină plăcută și liniștitoare în cameră. Iluminatul verde poate crea o atmosferă confortabilă.

 • Punctul focal: Folosiți o lampă suspendată verde ca punct focal în cameră. Așezați-o deasupra unei opere de artă, a unei mese decorative sau a unei zone speciale pentru a atrage atenția și a crea interes vizual.

 • Elemente naturale: Nuanțele de verde sunt adesea asociate cu natura. Integrați luminile suspendate verzi în spațiile în care aveți deja elemente naturale, cum ar fi plante, mobilier din lemn sau piatră. Acest lucru creează o conexiune armonioasă cu mediul înconjurător.

 • Coordonarea culorilor: Dacă decorul dvs. are accente verzi, o lampă suspendată verde poate fi o potrivire perfectă. Poate fi vorba de perne, covoare sau lucrări de artă cu nuanțe verzi care lucrează cu lumina suspendată pentru a crea o paletă de culori coerentă.

 • Contrast: Pe de altă parte, o lampă suspendată verde poate fi folosită și ca element de contrast într-o cameră cu alte culori. Acesta poate adăuga o explozie de culoare și poate crea tensiune vizuală.
Amintiți-vă că designul interior este personal, așa că cel mai important lucru este să alegeți ceva care se potrivește gustului și stilului dvs. O lampă suspendată verde poate fi un element versatil care nu numai că adaugă lumină, dar contribuie și la starea generală a casei dvs.

Cumpărați Pantopul verde de la Verpan la dreapta aici!

O LAMPĂ MODERNĂ DE CULOARE VERDE PRĂFUITIncorporarea unei nuanțe discrete de verde în designul tău interior aduce un sentiment de calm, armonie și conexiune cu natura. Această culoare emană prospețime fără a fi copleșitoare și poate fi adaptată la diferite stiluri și spații.

Lama suspendată Maluma de Fritz HansenPandantivul Maluma™ Moss este un pandantiv rafinat din sticlă suflată manual, care capătă o eleganță atemporală. În verde stins, se integrează în orice încăpere cu o armonie subtilă. Suspensia din aluminiu anodizat, care se potrivește cu precizie cu nuanța lămpii, evidențiază caracterul său atent lucrat. Sticla mată și forma moale și rotunjită a lămpii creează un aspect ușor și primitor. Impresia generală elegantă este sporită de suspensie și de cablul acoperit cu material textil, ceea ce o face un accesoriu frumos pentru orice decor de casă.

Vezi lampa aici!

Soft Green VP9 Flowerpot i portable fra &TraditionFlowerpot VP9 Portable Bordlampe Soft Green er en kompakt version af Verner Pantons ikoniske Flowerpot bordlampe. Med en højde på 29,5 cm og diameter på 16 cm er den ideel til både indendørs og udendørs brug. I samarbejde med &tradition præsenterer Lampemesteren denne version i den trendy Soft Green nuance. Lampen har indbygget LED med 3-trins dæmperfunktion, der let styres via touch på kuglen øverst. Opladelig via USB med en imponerende batterilevetid på op til 10 timer ved fuld styrke. Med en IP44 tæthedsgrad er den velegnet til haven, terrassen eller altanen, og den tilføjer en hyggelig belysning til sene sommeraftener.

Se lampen her!

Den grønne Companion fra ANTIDARKANTIDARK præsenterer Companion T1 Portable Bordlampe i en afdæmpet grøn nuance - en loyal ledsager, som navnet antyder på engelsk. Denne moderne og enkle bordlampe er ikke bundet til en enkelt placering i din indretning, da den bærer en bærbar karakter. Tag den med dig rundt til alle de steder, hvor behovet for god og behagelig belysning opstår. Lyset i Companion-lampen er dæmpbart, hvilket giver dig frihed til at justere belysningen og atmosfæren efter dine præferencer.

Companion-designet findes i et udvalg af smukke farver, så du kan vælge den, der bedst komplimenterer din indretningsstil. Lampen er udstyret med et genopladeligt batteri, så du blot skal oplade den, når strømmen er ved at løbe ud. Med en levetid på omkring 25.000 lysningstimer kan du nyde godt af denne lampe i mange år fremover. En praktisk og stilfuld følgesvend, Companion T1, der kombinerer funktionalitet med et æstetisk design.

Se lampen her!

O lampă de masă verde - elementul de contrast perfectO lampă de masă verde poate fi un contrast frumos și funcțional în orice cameră. Culoarea verde aduce prospețime în decor, dar poate crea și o atmosferă liniștitoare. Atunci când alegeți o lampă de masă verde, luați în considerare amplasarea acesteia pe un birou, pe o noptieră sau pe o măsuță laterală din camera de zi.

 • Pe un birou, lampa verde poate acționa ca o sursă de lumină inspirată pentru muncă sau studiu. De asemenea, culoarea verde este considerată a promova concentrarea și calmul, ceea ce o face alegerea ideală pentru un spațiu de lucru. Combinați lampa cu materiale simple, naturale, cum ar fi lemnul sau piatra, pentru a crea o atmosferă armonioasă.

 • Pe o noptieră, lampa verde poate adăuga o lumină blândă și liniștitoare în dormitor. Aceasta creează o atmosferă confortabilă și ajută la crearea unui mediu calm, perfect pentru a te relaxa înainte de culcare. Luați în considerare asocierea lămpii verzi cu textile moi și nuanțe naturale pentru a crea un decor coerent.

 • În camera de zi, o lampă de masă verde poate deveni un element decorativ pe o măsuță laterală sau pe un raft. Folosiți-o pentru a adăuga o notă de culoare și personalitate camerei. Asortați lampa cu alte detalii verzi din decor, cum ar fi plantele sau pernele, pentru a crea o atmosferă coerentă și primitoare.


Indiferent unde așezați lampa de masă verde, culoarea și iluminarea acesteia vă vor ajuta să creați o atmosferă armonioasă și plăcută în casa dvs.

Cumpărați frumoasa 343 de la Le Klint aici!

LAMPA FERMECĂTOARE ALBASTRU-VERDEAlbastru-verde este o culoare fermecătoare care combină proprietățile atât ale albastrului, cât și ale verdelui. Această nuanță reușește să creeze un echilibru vizual între tonurile reci ale albastrului și vibrațiile liniștitoare ale verdelui. Culoarea poate varia de la nuanțe mai mult albastre la nuanțe mai verzi, în funcție de intensitatea celor două culori de bază.

The Muse în teal de TalaThe Muse Portable Tala x Farrow & Ball Pleasure Garden Green reprezintă o fuziune frumoasă între designul de ultimă generație al Tala și expertiza iconică în materie de culori a Farrow & Ball. Această lampă reunește aspectul clasic al unui felinar de exterior cu cea mai recentă tehnologie LED, rezultând o capodoperă practică și estetică. Atunci când este aprinsă, lampa creează impresia că becul vizibil plutește în aer, adăugând un aspect modern și dinamic. Mânerul asortat face ca The Muse să fie ușor de transportat și adaugă un element suplimentar de funcționalitate.

Obțineți practicul Muse aici!

Adar fra Bloomingville i en indbydende og dyb nuanceAdar Pendel i Blue-Green/Glass indgyder rummet med en behagelig og eksotisk atmosfære. Lampen fremviser et tydeligt palmedesign takket være sin smukke blågrønne nuance og det fint indridsede mønster. Den eksotiske stemning forstærkes af skinnende gyldne metalelementer på både skærm og loftbeslag, hvilket kan fremhæves yderligere ved at udstyre pendlen med en varmt glødende pære med en lav farvetemperatur.

Skærmens rundede og voluminøse udformning er udført i tonet glas, hvor dybe indridsninger skaber et regelmæssigt mønster. Dette mønster giver et smukt lysspil i det tonede glas, både når lampen er tændt og slukket. Placer lampen et fritstående sted, hvor den kan beundres fra forskellige vinkler, og nyd det karakteristiske mønster, der forhindrer blænding og lader lyset stråle ud gennem glasset i et blødt skær med en ulmende kerne. Adar Pendel i Blue-Green/Glass er ikke blot en lyskilde, men også en kunstnerisk tilføjelse til indretningen, der fanger opmærksomheden med sit unikke design og farvesammensætning.

Find den smukke Adar her!

Fatboys Jolly Trolley i Dark SageJolly Trolley i Dark Sage er et legende og praktisk design, der vil tilføre karakter til din indretning! Den blågrønne nuance af Jolly Trolley er kun én af de sjove farver, den fås i. Denne rullende barskab er den overraskende følgesvend til at krydre dine fester, en unik detalje til at fremvise blomster og planter i stuen eller den enestående læsebelysning i soveværelset. Med et mageløst design har Jolly Trolley utallige anvendelsesmuligheder, fungerende som en praktisk belysningskilde, et funktionelt bord og et dekorativt element på en legende, let og elegant måde. Lampen indeholder to hylder, hvoraf den øverste kan fungere som en bakke, der kan tages af og på efter behov.

Forfrisk indretningen med en Jolly Trolley her!

Coloră-ți viața cu o lampă cu abajur verdeO lampă cu abajur verde poate adăuga o atmosferă proaspătă și liniștitoare în orice cameră din casa ta. Imaginați-vă că plasați un abajur verde pe biroul dvs. pentru a crea un spațiu de lucru inspirat. Culoarea verde este adesea asociată cu natura și creșterea, ceea ce poate ajuta la promovarea creativității și a productivității.

 • În camera de zi, un abajur verde poate fi un element subtil care aduce frumusețea naturii în spațiul dvs. interior. Asortați culoarea verde cu tonuri pământii, cum ar fi maro sau bej, pentru a crea o atmosferă caldă și primitoare. Un abajur verde pe o măsuță de colț poate acționa, de asemenea, ca un frumos punct de atracție care adaugă caracter camerei.

 • În dormitor, un abajur verde poate crea o atmosferă relaxantă, perfectă pentru a crea un colț de lectură confortabil. Iluminarea blândă a abajurului verde poate ajuta la crearea unei ambianțe plăcute, ideală pentru a te relaxa înainte de culcare.

 • În plus față de a fi decorativ, un abajur verde poate fi, de asemenea, o modalitate inteligentă de a adăuga o coordonare a culorilor în decorul dvs. Asortați culoarea abajurului cu alte elemente verzi din cameră, cum ar fi plantele sau pernele, pentru a crea un decor coerent și elegant.

  Așadar, data viitoare când te gândești să îți actualizezi decorul, un abajur verde poate fi accesoriul perfect pentru a adăuga prospețime, calm și stil în casa ta.

  Cumpărați frumosul Under The Bell de la Muuto aici!

VERDELE LUMINOS ȘI POZITIVVerde deschis este un decorator de interior vesel, care aduce o energie proaspătă și plină de viață oricărui spațiu. Această culoare, cu luminozitatea și claritatea sa, adaugă o dinamică subtilă, dar încurajatoare interioarelor. Iată câteva sugestii pentru câteva lămpi de culoare verde deschis care pot adăuga vivacitate și căldură decorului dvs:

Lampa Snoopy în verde de la FlosLampa de masă Snoopy în verde este o lampă mică fermecătoare și ironică care va fura lumina reflectoarelor în orice cameră. Lampa relaxată emană încredere, cu o expresie subtilă, ocupând în același timp un loc central în atenția tuturor. Lampa proiectată de Achille Castiglioni și Pier Giacomo Castiglioni este inspirată de simpaticul câine beagle Snoopy din banda desenată "Peanuts" a lui Charles Schulz.

Abajurul din sticlă, care poartă o formă distinctivă, seamănă cu capul credinciosului beagle. La fel ca și capul lui Snoopy, acesta se sprijină pe un corp ușor subdimensionat. Întrerupătorul cu variator tactil încorporat este amplasat elegant în locul în care Snoopy își poartă zgarda, în timp ce cablul lămpii formează o coadă care se mișcă.

Vezi Snoopy aici!

Illumin fra Dyberg LarsenIllumin Philo Pendel Grøn, designet af Frank Kerdil for DybergLarsen, tilføjer et forfriskende pust til rummet med sin elegante form og organiske design. Denne smukke pendel er en del af Illumin-serien, der er resultatet af et frugtbart samarbejde mellem den erfarne danske designer Frank Kerdil og den innovative designvirksomhed DybergLarsen.

Kendetegnende for Illumin-serien er de imponerende skærme, der hænger ned fra loftet som en rig klase af brede blade, der varierer i både størrelse, farve og form. Pendlen præsenterer et væld af smukke udgaver, fra naturtro modeller til mere geometrisk orienterede varianter, hvilket giver dig mulighed for at vælge den perfekte pendant til din indretning.

Bag de bladformede elementer gemmer sig en standard E27-fatning, der giver dig frihed til at vælge mellem forskellige pæremodeller. Derudover kan du nyde godt af en gratis pære med dit køb. Når Illumin Philo Pendel tændes, spreder lyskilden forsigtigt et smukt skær omkring lampen, hvilket subtilt fremhæver konturerne på de enkelte bladelementer og skaber en visuelt imponerende belysningseffekt. Denne pendel er ikke blot en lyskilde, men også en kunstnerisk tilføjelse til din indretning, der kombinerer funktionalitet med æstetik på en smuk måde.

Se den palmeinspirerede lampe her!

Crayon fra HübschCrayon inkorporerer et enkelt og stilfuldt design med et anstrøg af tidløst vintagelook, der er meget populært. Dette alsidige design passer ind i enhver indretningsstil og kan med lethed finde sin plads i forskellige rum som over spisebordet, i køkkenet, i stuen eller ved siden af sengen. Den hvide inderside på lampeskærmen sikrer, at lyset spredes smukt, behageligt og jævnt i rummet.

Den koniske pendel er fremstillet af solidt metal eller træ og fås i flere attraktive farver. Lamperne kommer med enten en unik farvet top eller ledning, hvilket giver mulighed for at skabe et personligt, farverigt og unikt præg på din indretning. Du kan med fordel kombinere forskellige farver og skabe en harmonisk miks og match-effekt. Dette gør Pendel Ø35 til en funktionel og dekorativ belysningsløsning, der tilføjer charme og karakter til dit hjem.

Køb din Crayon her!
Este ușor să te înverzești de invidie când vezi o lampă verde bine folosită într-un interior - și iată care sunt alegerile noastre pentru lămpi care pot adăuga umbră decorului tău.
 
Dacă nu ai găsit nimic care să se potrivească gustului tău, aruncă o privire în jur. Suntem mândri de imensa noastră selecție de lumini și suntem siguri că există cel puțin una care se potrivește gustului tău!