Lumini de exterior Louis Poulsen - Faceți cunoștință cu ele

LOUIS POULSEN LUMINI ÎN AER LIBER
De zeci de ani, Louis Poulsen a fost în top atunci când vine vorba de design și de viața și funcția luminii. În special, Louis Poulsen este cunoscut pentru colaborarea sa de lungă durată cu Poul Henningsen, care a proiectat nenumărate lămpi în colaborare cu Louis Poulsen. El a făcut celebru în întreaga lume principiul celor trei abajururi, iar astăzi puteți găsi încă multe dintre lămpile populare PH în gama interesantă și extinsă a lui Louis Poulsen. Citiți mai departe pentru a afla mai multe despre unele dintre lămpile de exterior pe care le veți găsi la Louis Poulsen.


PH lumini în aer liber

PH lumini în aer liber

Luminile de exterior PH, la fel ca și cele de interior, sunt alcătuite din trei nuanțe care răspândesc lumina, asigurând în același timp că nu se produce nicio strălucire. Pe lângă o iluminare excelentă pentru aleea, terasa sau grădina dvs., veți obține un aspect clasic care se potrivește oricărui tip de arhitectură - de la casa clasică unifamilială la vila modernă funkis.

Vezi luminile de exterior PH aici
AJ Garden

AJ Garden

Designul fără cusur și elegant al lămpii AJ este cunoscut cel mai bine de la Hotelul SAS Royal, unde a făcut parte inițial dintr-un concept de design total realizat de Arne Jacobsen. Seria este disponibilă și pentru utilizare în exterior, emițând o lumină difuză blândă în fața fațadei, de-a lungul unei alei sau în grădină.

Vezi lămpi de exterior AJ aici
Toldbod

Toldbod

Lămpile populare Tolbod sunt, bineînțeles, disponibile și ca lămpi de perete pentru exterior. Mai mari decât cele de interior, dar cu același aspect. Perfectă lângă ușa de la intrare, pe terasă și lângă bucătăria de exterior și grătar.

Vezi lămpile Toldbod aici.
Flindt

Flindt

În ultima vreme, Flindt a devenit un succes atât pentru interior, cât și pentru exterior. Forma rotundă a lămpii este perfectă pentru a sparge expresia ascuțită a vilei funkis. Lampa de perete este proiectată de Christian Flindt și a câștigat premiul "Lampa anului" la Premiile de design 2019.

Vezi lămpile Flindt aici
Bysted Garden

Bysted Garden

Cu visul de a crea un stâlp care să fie nu numai frumos în sine, ci și care să-și decoreze împrejurimile, Peter Bysted a creat această lampă în 1975. Lampa de exterior are un design rotund și simetric, cu patru inele care reflectă lumina în jos, creând inele și modele în jurul lămpii.

Vezi lămpile Bysted Garden aici
Skot

Skot

Lampa Skot este o veche cunoștință, proiectată de Lauritz Knudsen la începutul anilor 1900. Scopul lămpii a fost inițial destinat bărcilor mari și industriei maritime, unde forma și aspectul său sunt absolut perfecte. De atunci, lampa a fost utilizată pe scară largă în alte contexte și o veți vedea adesea pe jumătatea de perete de-a lungul aleii, în atelier și, nu în ultimul rând, pe casă, atât în jurul cât și lângă ușa de la intrare.

Se Skot lamperne her
Albertslund

Albertslund

Probabil că ați văzut luminile de perete Albertslund pe străzi. Le veți vedea adesea amplasate lângă clădiri publice, muzee și altele asemenea. Lumina exterioară a fost proiectată de Jens Møller-Jensen în 1963 pentru o zonă rezidențială din Albertslund. Aplică are un aspect minimalist, cu o notă retro, o aplică de perete care se potrivește atât la casa de oraș, cât și la casa de vară și la fațada magazinului.

Vezi lampa Albertslund aici
Nyhavn

Nyhavn

Lampa Nyhavn este proiectată de Alfred Homann și Ole V. Kjær. Kjær. Abajurul larg al lămpii asigură o lumină descendentă, confortabilă și cu rază largă. Interiorul abajurului este lăcuit alb mat pentru a reflecta o lumină blândă și uniformă pentru împrejurimile dvs. din exterior.

Vezi lămpile Nyhavn aici


Lumini de exterior Louis Poulsen de-a lungul timpului


De-a lungul anilor, au existat mai multe lumini de exterior de la Louis Poulsen. Dacă aveți o lumină de exterior care nu este listată aici, sunteți întotdeauna binevenit să contactați serviciul nostru de asistență pentru clienți. Unele dintre modelele mai vechi sunt încă în gamă, în timp ce altele au fost scoase din uz. Dacă aveți nevoie de o piesă de schimb, aceasta este adesea o opțiune - și suntem bucuroși să vă ajutăm în măsura în care este posibil.
.

LOUIS POULSEN LUMINI ÎN AER LIBER


PH Perete - un clasic al designului


PH Pereteeste poate una dintre cele mai iconice lămpi de perete pentru exterior. PH Wall Copper este fabricat din cupru netratat, ceea ce înseamnă că, în timp, va căpăta o patină frumoasă. Este posibil ca acest proces să fie deja în desfășurare atunci când primiți produsul.

Lămpile PH de exterior


De la Poul Henningsen și Louis Poulsen, veți găsi astăzi 3 lămpi PH de exterior. Iconicul PH Wall în cupru și elegantul și clasicul PH 3-2½ Wall Black, care este disponibil și ca stâlp.
Designul sistemului cu trei abajururi trimite cea mai mare parte a luminii în jos. Lămpile de exterior PH sunt albe la interior pentru o lumină difuză și plăcută.

Lumini de perete pentru exterior PH - Alegeți-o pe cea potrivită pentru casa dvs.


Dacă doriți să atârnați luminile PH în exterior, alegeți-o pe cea care se potrivește cel mai bine cu exteriorul casei dvs. Negrul este alegerea sigură și se potrivește bine cu culori pure de cărămidă, cum ar fi albul sau griul. Dacă locuiți într-o casă clasică din cărămidă, cu cărămizi roșii sau maronii, lumina de perete din cupru va arăta foarte bine cu nuanțele calde ale casei.

Lumini de exterior PH - Amplasare


Amplasarea luminilor PH depinde în totalitate de gust și de modul în care arată casa din toate părțile. Clasic este să atârni una lângă ușa de la intrare. Unii aleg să le plaseze în jurul casei, iar alții le amplasează pe terasă. Stâlpul PH este ideal pentru alei, alei de acces sau ca iluminare suplimentară pe terasă.


.