Luceplan Plafoniere

Cu plafoniere precum Hope, D7, Metropoli și Lightdisc, puteți vedea că Luceplan ia în serios iluminatul. Paolo Rizzatto, Alberto Meda și Riccardo Sarfatti sunt designerii din spatele acestor creații.

Toate lămpile de tavan de la Luceplan sunt livrate cu becuri.

Luceplan a luat naștere în 1978, când Riccardo Sarfatti, Paolo Rizzatto și Sandra Severi și-au dorit ceva mai tangibil decât ceea ce până atunci era o colaborare liberă.

Fondatorii au avut acum Luceplan ca punct de raliere pentru energiile lor creative și soluțiile inovatoare conduse de dorința de dezvoltare și inovație, toate învăluite într-un design frumos și durabil.

Este important pentru Luceplan să privească înainte și să se familiarizeze cu comportamentul consumatorilor și cu schimbările care au loc în producția industrială, achiziția de materii prime, optimizarea, economiile, precum și schimbările în modelele de distribuție și de cumpărare pentru a se menține în prima linie.

Economisirea energiei este o prioritate absolută și nu se poate limita la relația dintre iluminat și consumul de energie - trebuie să includă respectarea mediului care se întinde pe întreaga operațiune - de la alegerea materialelor la procesul de fabricație, de la durabilitatea produsului la întreținerea acestuia.

Dacă produceți produse cu o durată de viață lungă, este necesar ca acestea să fie frumoase, precum și construite pe o tehnologie solidă. Dar o durată lungă de viață înseamnă, de asemenea, că produsul este mai prietenos cu mediul și că supraviețuiește umorilor modei.

Bucurați-vă de căutarea noii dvs. plafoniere.
Hope Plafonieră - Luceplan
Așteptat în: 10 - 14 zile
Afișați 26 din 26 produse
Partajează-ți imaginile cu @lampemesteren
Inspiră și lasă-te inspirat, de la o casă unică la alta. Etichetează-ți pozele cu #daLampemesteren și poate îți vei vedea casa aici!