Louis Poulsen - concentrarea pe lumina corectă

FOCALIZAREA LUMINII CORECTE
Louis Poulsen este cunoscut în Danemarca și în întreaga lume pentru modul său de abordare a luminii corecte. Acesta a fost unul dintre principalele lucruri la care s-a gândit Poul Henningsen atunci când a proiectat primele lămpi PH, folosind principiul celor trei abajururi care i-a permis să obțină o lumină care nu orbea.

Lumina corectă contează în continuare foarte mult pentru Louis Poulsen și, datorită evoluției tehnologiei, există mai multe opțiuni pentru setări uimitoare ale luminii decât oricând. Citește mai multe despre Poul Henningsen aiciTehnologia LED în centrul atenției

Tehnologia LED în centrul atenției

Louis Poulsen a încorporat cu atenție noua tehnologie LED în designul lămpilor sale. Acest lucru este clar de văzut în noile adăugiri, cum ar fi Colecția Yuh și micuța Panthella Mini. În prezent, multe dintre clasice sunt disponibile în versiuni cu LED-uri. Acest lucru este valabil atât pentru PH Artichoke, cât și pentru AJ Eklipta.

În ultima vreme, compania a început să facă kituri pentru a transforma clasicele Louis Poulsen în lămpi cu LED încorporat. Dacă doriți să vă transformați lampa Louis Poulsen într-o versiune cu LED, vă invităm să luați legătura cu serviciul nostru de asistență pentru clienți, care va verifica dacă există această opțiune.

Există două tipuri diferite de kituri.

 • Kituri de înlocuire: pentru acestea, Louis Poulsen recomandă să apelați la un electrician pentru a vă moderniza lampa.
 • Kituri de montare retro: aceste kituri sunt relativ simple de utilizat pe cont propriu.
Dacă nu sunteți sigur că o puteți face singur, vă recomandăm să luați legătura cu electricianul dumneavoastră.


Lista lămpilor cu kituri de înlocuire sau kituri de montare retroactivă disponibile este actualizată în mod regulat, dar am enumerat mai jos câteva dintre lămpile care au în prezent disponibile upgrade-uri LED.

  Kits de înlocuire:
 • AJ 50 Wall
 • Flindt Wall
 • Enigma 825
 • NJP
 • AJ Eklipta

  Kits de reglare retro:
 • PH Snowball
 • PH 5-4½
 • VL45 Ø370
 • PH Artichoke Ø480
.

Diverse avantaje ale LED-ului

Diverse avantaje ale LED-ului

Tehnologia LED are multe beneficii, indiferent dacă vă gândiți la mediu sau doar la factura de electricitate. Tehnologia LED recentă oferă lămpii o lumină uniformă și deschide opțiuni unice în ceea ce privește designul. Nu mai suntem limitați de nevoia de a avea o priză și o sursă de lumină tradițională.

În plus, tehnologia LED este mai blândă cu minunata noastră planetă, deoarece LED utilizează mai puțină energie electrică. Ca un bonus suplimentar, factura de electricitate va scădea drastic dacă mai mult de jumătate din luminile tale sunt LED.

Dacă aveți întrebări despre sursele de lumină LED pentru lampa dvs. Louis Poulsen sau despre opțiunea de a trece la tehnologia LED încorporată, sunteți întotdeauna binevenit să luați legătura cu serviciul nostru de asistență pentru clienți.

Magazinul nostru online oferă, de asemenea, o gamă largă de piese de schimb ale lămpilor Louis Poulsen. Găsește aici piesa ta de schimb.

Dacă nu găsiți piesa de schimb pe care o căutați, trimiteți-ne un e-mail cu o fotografie și vom vedea dacă putem face rost de ea pentru dumneavoastră.


Vedeți întreaga noastră gamă de lămpi Louis Poulsen aici