Lămpile de design pentru copii și camera copiilor

La Lampemesteren veți găsi o selecție de lămpi dulci și fermecătoare pentru camera copiilor, un loc în care nu doriți să faceți compromisuri în ceea ce privește calitatea sau siguranța. Copiii noștri merită cea mai bună iluminare și exact asta vei găsi aici. Citește ghidul nostru și găsește multă inspirație și idei de lămpi minunate pentru camera copilului tău.

Lămpile LED pentru copii - da sau nu?

Nu există reguli stricte cu privire la faptul dacă lămpile pentru copii ar trebui să folosească sau nu LED-uri, dar noi le recomandăm. LED-urile economisesc foarte multă energie, așa că puteți lăsa cu ușurință o lampă aprinsă toată noaptea fără să vă faceți griji cu privire la factura de electricitate. De asemenea, acestea au o durată de viață foarte lungă - în medie 25.000 de ore. În plus, becurile LED nu se încălzesc precum becurile tradiționale cu incandescență, astfel încât copiii dvs. nu se pot arde cu sursa de lumină. Vă recomandăm cu căldură să folosiți LED-uri - nu doar în camera copiilor, ci în întreaga casă.

Dacă vă gândiți la LED-uri pentru casa dvs., puteți găsi aici selecția noastră completă.

Lămpile de design în camera copiilor - alegerea noastră de top

Lămpile de design în camera copiilor - alegerea noastră de top

Recomandarea noastră nr. 1 pentru o lampă de design pentru camera copiilor este colecția de mici creaturi dulci de la Mr Maria. Una dintre colegele noastre de aici de la Lampemesteren are o Nanuk în camera fiului ei și o Miffy în camera fiicei sale, și ambele sunt un succes imens!

Aceste lămpi de la Mr Maria sunt reglabile prin intermediul unui mic buton rotund, ceea ce ni se pare mult mai practic decât un variator în 3 trepte, deoarece pot fi coborâte până la capăt, astfel încât să fie aproape stinse. Colega noastră o lasă pe a ei aprinsă toată noaptea la cea mai joasă setare, iar pentru că sunt cu LED-uri nu trebuie să te gândești prea mult la consumul de energie.
După cum puteți vedea aici, Nanuk este un urs polar adorabil care măsoară 41 cm înălțime. Acesta răspândește o lumină caldă și atmosferică seara și arată la fel de bine și în timpul zilei când este oprit - un prieten dulce pe care orice copil îl va iubi.  

Miffy, Nanuk și toți prietenii lor animale de la Mr Maria sunt testați și aprobați cu atenție. Aceste lămpi sunt pur și simplu o alegere excelentă - nu trebuie să vă faceți griji cu privire la siguranță sau la factura de energie și, deoarece nu se încălzesc niciodată, copilul dvs. le poate îmbrățișa oricând dorește. Aveți încredere în noi - vor fi cei mai buni prieteni ai copiilor dvs. în scurt timp.

Imagine oferită de @bytved via Instagram.

O altă lampă populară pentru camera copiilor este Eos de la Vita. Lampa cu pene, așa cum o numesc mulți, este o lampă pufoasă și amuzantă care arată grozav aproape oriunde în casă, dar mai ales în camera copilului.

Echipați-o cu un bombă de culoare de la Philips Hue și alegeți între 16 milioane de culori prin intermediul unei aplicații de pe smartphone sau tabletă.
Eos este disponibil în alb, maro sau gri și într-o gamă largă de dimensiuni, precum și în versiuni cu pendul, de masă, de podea și de perete - oricare dintre ele ar arăta fantastic în camera copilului tău.

Găsește întreaga serie Eos de la Vita aici.

Imagini de pe Pinterest

Dacă sunteți în căutarea unei lămpi de tavan, vă putem recomanda Being de la Philips Hue - o lampă frumoasă și atemporală, cu o funcționalitate excelentă. Being are LED încorporat care poate fi controlat prin aceeași aplicație ca și becul tău color. Dacă vi se pare că sună prea tehnic - deși este de fapt foarte ușor de utilizat - este inclusă o telecomandă cu setări pre-programate.

Being vine cu o sursă de lumină White Ambiance, ceea ce înseamnă că este oferă o lumină albă pe care o poți regla în funcție de faptul că dorești o iluminare rece sau caldă. Pe lângă reglarea temperaturii luminii, puteți, de asemenea, să reglați Being pentru a controla intensitatea luminii. Efectuați toate aceste ajustări prin intermediul aplicației Hue sau prin intermediul telecomenzii care vine împreună cu lampa - Being face
Ar trebui să menționăm și LightStrips, tot de la Philips Hue. (După cum probabil ați observat, ne place de fapt Philips Hue, dar întreaga gamă de produse este atât de inteligentă și atât de ușor de utilizat).

LightStrips pot fi modelate și formate exact așa cum doriți și tăiate la lungimea de care aveți nevoie - apoi trebuie doar să le conectați și să le conectați la Bridge-ul dvs.
Puteți evidenția diferite zone ale camerei și crea diferite efecte de iluminare indirectă. Hue LightStrips sunt prevăzute cu adeziv pe spate, astfel încât sunt incredibil de ușor de instalat - trebuie doar să le lipiți acolo unde doriți.

Încercați să le plasați în jurul patului sau biroului copilului dvs. sau sub o comodă. Le puteți programa să se aprindă încet dimineața și să se stingă încet seara. Aveți la dispoziție 16 milioane de culori din care puteți alege și puteți ajusta puterea luminii, le puteți face să clipească și multe, multe altele.

Posibilitățile sunt infinite, așa că dați frâu liber imaginației și jucați-vă cu lumina!

E bine de știut despre iluminatul în camera unui copil

Există mai multe moduri de a ilumina camera unui copil. Cei mai mulți oameni folosesc o lampă de tavan, care servește drept iluminat central. De asemenea, puteți adăuga un iluminat de ambianță și o lampă de noapte sau o lampă de birou pentru un copil mai mare.

Dacă doriți să montați o lampă de veghe pe peretele de lângă patul copilului dvs. alegeți una cu lumină indirectă pentru a evita strălucirea. Pentru copiii mai mici, alegeți o lampă cu sursa de lumină protejată în spatele unui abajur, astfel încât copilul dvs. să nu poată atinge becul. Alegeți o lampă de veghe reglabilă, astfel încât să puteți ajusta nivelul de lumină - nu veți regreta.
De asemenea, puteți adăuga o lampă de podea, cum ar fi una dintre animalele Mr Maria pe care le-am menționat mai sus - o lampă pe care copilul dvs. o va iubi, care este reglabilă, care folosește tehnologia LED, care nu se va încălzi și care este testată și aprobată.

Menționăm din nou testarea și aprobarea, pentru că știm că unele persoane cumpără copii/contrafaceri sau alte lămpi pentru copii de pe site-urile de gadgeturi. Multe dintre aceste lămpi nu au fost realizate din materiale aprobate și pot fi toxice. În cel mai rău caz, aceste lămpi nu au fost testate și aprobate din punct de vedere al siguranței și pot reprezenta un pericol de incendiu.

Mai bine să plătiți puțin mai mult și să obțineți o lampă adecvată pentru copilul dumneavoastră - este doar opinia/recomandarea noastră care sperăm că poate fi de ajutor pentru clienții care poate nu sunt conștienți de situație.