Lămpi pentru copii pentru camere confortabile

Lămpi pentru copii pentru camere confortabile

Cercetați o lampă pentru camera copiilor?Domnul Maria - lămpi pentru cei mici

Domnul Maria - lămpi pentru cei mici

Lămpile fantastice pentru copii de la Mr. Maria sunt perfecte pentru universul jucăuș al unui copil. Lămpile distincte sunt inspirate de creaturi pe care copiii ajung să le cunoască de timpuriu - inclusiv lei, iepuri, elefanți și ursuleți de pluș.

Lămpile "First Light" sunt deosebit de minunate pentru cei mici. Lămpile sunt fabricate din silicon fără BPA, sunt moi la atingere și ușoare, ceea ce le face ușor de manevrat, indiferent de vârstă. Cu modulele lor LED reîncărcabile, lămpile pot fi transportate cu dumneavoastră. O încărcare completă durează între 24 și 100 de ore, în funcție de luminozitate.

Găsește gama de lămpi pentru copii de la Mr. Maria aici.
Ferm Living - Lămpile de perete din lemn adorabile

Ferm Living - Lămpile de perete din lemn adorabile

Lămpile de perete de la Ferm Living aduc o notă confortabilă în camera copilului tău. Citiți cartea lor preferată sub balonul cu aer cald decorativ sau relaxați-vă în strălucirea unui nor. Expresia îngrijită și clasică se potrivește perfect în orice cameră, iar siluetele simple își pun amprenta asupra decorului.

Găsește lămpi fermecătoare pentru copii de la Ferm Living aici.
Lămpile pentru copii ciudate și pline de imaginație de la Seletti

Lămpile pentru copii ciudate și pline de imaginație de la Seletti

Gama Seletti, amuzantă și artistică, găzduiește și lămpi pentru cei mici. Modelele jucăușe sunt populare atât printre copii, cât și printre adulți. Lămpile distincte adaugă un strop de personalitate oricărui decor, ca să nu mai vorbim de o lumină eficientă.

Fie că preferați robotul cool sau regnul animal, lămpile Marcantonio Raimondi Malerba, în special, vă aduc un zâmbet pe față. Motivele distincte au în comun o suprafață albă care adaugă o notă minimalistă și sofisticată oricărei încăperi.

Găsește lămpile distractive pentru copii de la Seletti aici.
Găsește aici gama noastră extinsă de lămpi pentru copii


Sunteți întotdeauna bineveniți să aruncați o privire și în alte grupe de produse din sortimentul nostru, de exemplu: Living Room exterior Spot Office