Ingo Maurer Veioze

Lămpile extraordinare, iluminatul fabulos și mobilierul plin de imaginație au apărut de la Ingo Maurer încă de la mijlocul anilor '60. Atât echipa lui Ingo, cât și designeri externi sunt responsabili pentru aceste creații minunate.

Lămpile de masă de la Ingo Maurer sunt ca o bomboană pentru simțuri și ne forțează să ne raportăm la iluminat într-un mod nou. Luați, de exemplu, obraznicii frați Knot, fermecătorul Birdie's Busch și verișorul său obraznic BiBiBiBi.

Ingo Maurer creează lămpi de masă unice pentru cei care își doresc un iluminat cu forță, spirit și o voință evidentă de a se distinge dincolo de obișnuit.

Estetica este punctul central și, de-a lungul anilor, Ingo Maurer a colaborat îndeaproape și cu fotografii care au fotografiat lămpile, demonstrând că nici cele mai mici detalii nu sunt lăsate la voia întâmplării.

Suntem extrem de încântați să oferim aceste lămpi interesante de la Ingo Maurer în magazinul nostru online și așteptăm cu nerăbdare să le prezentăm și mai multor clienți.
My New Flame USB Lampă de Masă Black - Ingo Maurer
RRP RON 2.624,00
Așteptat în: 14 - 16 zile
Afișați 22 din 22 produse
Partajează-ți imaginile cu @lampemesteren
Inspiră și lasă-te inspirat, de la o casă unică la alta. Etichetează-ți pozele cu #daLampemesteren și poate îți vei vedea casa aici!