Idei de Crăciun pentru ea

Ce îți dorești de Crăciun? Sau nu știi ce să-i dăruiești unui prieten, soției sau prietenei tale?

Ne îndreptăm încet spre Ajunul Crăciunului, ceea ce înseamnă că cumpărăturile de Crăciun se află tot mai mult în fruntea listei de lucruri de făcut. Dacă sunteți în căutare de idei pentru un cadou care să fie un succes, ați ajuns la locul potrivit.

La noi, veți găsi oferte excelente la cadouri de Crăciun pentru diferite bugete:
De la 40 la 400 de euro

De la 40 la 400 de euro

1. Carrie (White) de la Menu

1. Carrie (White) de la Menu

Carrie este o lampă incredibil de drăguță, care se întâmplă să fie și perfect portabilă. Lampa este reîncărcabilă, ceea ce înseamnă că o puteți aduce cam oriunde. Inspirația pentru design este trasă direct din cuvântul danez "hygge". Această lampă de la Menu prezintă nenumărate opțiuni de utilizare, cum ar fi pe noptieră, pe birou sau ca o alternativă la lumânările de pe masa de luat masa.

Lama de masă Carrie (albă) - 134 €
4. Follow Me de la Marset

4. Follow Me de la Marset

Lampa Follow Me este disponibilă în două dimensiuni. Această lampă frumoasă și decorativă este portabilă, astfel încât să o puteți aduce peste tot. Lampa este reîncărcabilă și, odată încărcată complet, are o autonomie de până la 20 de ore. Culoarea alb mată asigură un design ușor și elegant. Follow Me este incredibil de flexibilă și este foarte decorativă, indiferent dacă este folosită în interior sau în exterior. Ambele dimensiuni sunt disponibile aici.

Follow Me - de la 188 €
5. Milk de la &Tradition

5. Milk de la &Tradition

Milk este un scăunel drăguț și micuț care a fost transformat într-o frumoasă lampă de masă. Lampa de masă este incredibil de populară și un element comun în casele scandinave. Lampa Milk este reglabilă și poate fi amplasată oriunde aveți nevoie de lumină suplimentară. Lampa este, de asemenea, disponibilă în lemn natural, lemn uns cu ulei închis și negru, toate acestea fiind disponibile pentru a fi vizualizate chiar aici.

Milk - 134 euro
6. NH1217 de la Artemide

6. NH1217 de la Artemide

NH1217 este o lampă de mici dimensiuni care creează o lumină blândă, atmosferică. Această lampă mică și amuzantă are diverse funcții și este incredibil de flexibilă, putând fi montată sau suspendată oriunde considerați necesar. Disponibilă pentru vizualizare chiar aici.

NH1217 de la Artemide - 201 euro
7. Flowerpot VP3 (Matte Black) de la &tradition

7. Flowerpot VP3 (Matte Black) de la &tradition

Lampa de masă Flowerpot VP3 este o lampă destul de populară în general, dar când a fost lansată versiunea neagră mată, cererea a crescut vertiginos. Lampa de masă este inspirată de epoca Flower Power din anii '60 și '70 și este o lampă cu totul elegantă. Flowerpot VP3 este disponibilă într-o gamă de culori frumoase, toate acestea fiind disponibile pentru a fi vizualizate chiar aici.

Flowerpot VP3 - 214 €
9. Caravaggio Read de la Lightyears

9. Caravaggio Read de la Lightyears

Lampa de masă Caravaggio Read este sora lămpii din faimoasa colecție Caravaggio de la Lightyears. Abajurul clasic al lămpii poate fi înclinat pentru a vă asigura că lumina curge exact în direcția pe care o doriți. Baza compactă asigură faptul că lampa de masă poate fi amplasată în diverse locuri din casă. Puteți răsfoi colecția Caravaggio Read aici.

Caravaggio Read - de la 276 €
10. Panthella Mini de la Louis Poulsen

10. Panthella Mini de la Louis Poulsen

Panthella Mini este un design clasic de la Louis Poulsen. Această lampă poate fi amplasată oriunde în casa dvs. și este disponibilă în unsprezece culori frumoase. Designerul este Verner Panton, care este cunoscut pentru designul său superb. Răsfoiți colecția de lămpi Panthella Mini aici.

Panthella Mini - de la 313 €
11. Baby Dome (Aluminium) de la Mater

11. Baby Dome (Aluminium) de la Mater

Baby Dome de la Mater este o lampă premiată, proiectată de Todd Bracher. Această lampă atemporală, iconică, creează o strălucire moale și caldă. Răsfoiți Baby Dome în toate culorile sale aici.

Baby Dome - de la 268 €
De la 400 € la 1.000 €

De la 400 € la 1.000 €

1. Yuh de la Louis Poulsen

1. Yuh de la Louis Poulsen

Lampa de masă Yuh de la Louis Poulsen este o lampă frumoasă, simplă și flexibilă. Lumina lămpii este direcțională, orientată în jos și nu orbește. În plus, lumina este reglabilă. Răsfoiți întreaga colecție Yuh chiar aici.

Colecția Yuh - de la 472 €
2. IC T1 Low Brass de la Flos

2. IC T1 Low Brass de la Flos

IC T1 Low Brass de la Flos este o lampă simplă, cu un design elegant. Lampa este disponibilă în alamă și crom. Colecția IC cuprinde o lampă pe picior, o lampă de masă, o lampă montată și un pandantiv, toate acestea fiind disponibile pentru a fi vizualizate chiar aici.

Colecția IC de la Flos - de la 446 €
4. Kaiser Idell 6556 (Matte Black) de la Fritz Hansen

4. Kaiser Idell 6556 (Matte Black) de la Fritz Hansen

Lama de masă Kaiser Idell este o lampă unică, elegantă și frumoasă, cunoscută pentru abajurul său minunat. Un lucru de care puteți fi sigur atunci când aveți de-a face cu o lampă Fritz Hansen este că ceea ce aveți în mâini este o piesă de înaltă calitate. Ca o caracteristică specială, acest model Kaiser Idell poate fi înclinat cu 15 grade în spate și cu 18 grade în față.

Lampă de masă Kaiser Idell (negru mat) 6556-T - 526 €
5. 317 Lampă de masă (negru) de la Lampe Gras

5. 317 Lampă de masă (negru) de la Lampe Gras

Lampa de masă 317 în negru de la Lampe Gras este o lampă unică, cu o formă frumoasă și un design minunat. Lampa de masă 317 are un design industrial care oferă o calitate impecabilă și o măiestrie remarcabilă. Abajurul este disponibil în diferite culori, toate acestea fiind disponibile pentru a le răsfoi chiar aici.

317 Lampă de masă - de la 534 €
6. Mantis BS3 de la Schottlander

6. Mantis BS3 de la Schottlander

Lampa de masă Mantis BS3 Table Lamp de la Schottlander este o lampă industrială elegantă, cu un design frumos. Această lampă se potrivește perfect pentru a fi folosită în diverse locuri din casă, dar locul perfect este lângă un pat reglabil, deoarece lampa este flexibilă și funcțională.

Mantis BS3 - 597 euro
7. PH 2/1 Lampă de masă de la Louis Poulsen

7. PH 2/1 Lampă de masă de la Louis Poulsen

Lama de masă PH 2/1 de la Louis Poulsen este un adevărat clasic, ca să nu mai vorbim de un simbol al designului internațional. Lampa de masă produce o lumină orientată în jos și este proiectată cu un sistem reflectorizant cu mai multe abajururi. Acest lucru creează o lampă armonioasă care nu orbește.

PH 2/1 Lampă de masă - €634
8. Bestlite BL1 Lampă de masă de la Gubi

8. Bestlite BL1 Lampă de masă de la Gubi

Lama de masă Bestlite BL1 BL1 Table Lamp de la Gubi este o lampă perfect minimalistă, potrivită pentru birourile de acasă, spațiile creative, lângă pat și în camera de zi. Această emblemă a designului de la Gubi prezintă o serie de oportunități. Această lampă este renumită în întreaga lume și este adesea asociată cu Winston Churchill.

Lama de masă BL1 de la Bestlite BL1 - de la 599 €

Sperăm că această listă v-a ușurat puțin cumpărăturile de Crăciun, iar dacă nu, suntem întotdeauna pregătiți să vă răspundem la întrebări și să vă ajutăm să găsiți ceea ce vi se potrivește.

În numele Lampemesteren, Crăciun Fericit.