Găsirea cadoului de nuntă perfect

Ai nevoie de ajutor pentru a găsi cadoul de nuntă perfect? Noi te putem ajuta! Iată o selecție de 13 lămpi la o gamă largă de prețuri și pentru o mulțime de utilizări diferite.

Lămpile sunt o combinație perfectă între design și funcționalitate. Ele trebuie să se potrivească cu conceptul de decor existent - chiar dacă sunt piese statement - și, în același timp, să funcționeze ca iluminare practică. Oferiți fericitului cuplu un cadou care va dura ani de zile și care va pune zâmbete pe fețele lor în fiecare zi. Nu există nicio îndoială că o nouă lampă va fi o amintire fericită a zilei lor mari!

Dar ce lampă să alegeți? Ar trebui să fie un clasic atemporal pe care îl vor prețui toată viața lor? Sau o lampă modernă care să reflecte gustul lor contemporan? Sau ceva personal, care să arate că îi cunoașteți și îi înțelegeți cu adevărat? Oricare ar fi forma și culoarea pe care le alegeți, puteți fi siguri că una dintre aceste 13 lămpi va fi o amintire minunată a noii lor vieți împreună.Acest ghid vă va ajuta să găsiți exact lampa care se va potrivi cuplului pe care îl sărbătoriți!

Noi pictograme de design:

Căsătoria este o investiție în viitor - oferiți-le un cadou la fel de orientat spre viitor. O nouă icoană de design! Sunt deja îndrăgite de mulți, și suntem siguri că tinerii căsătoriți le vor iubi la fel de mult.
Lama de masă Gräshoppa - GUBI

Un design expresiv și jucăuș creat în 1947 de Greta M. Grossman. Această lampă este un iluminat funcțional și estetic ideal pentru un birou. Tinerii căsătoriți lucrează de acasă sau au un hobby care necesită un birou cu o lumină de lucru excelentă? Oferiți-le această lampă clasică modernă care va crea exact mediul de lucru potrivit. Este la fel de decorativă pe cât este de funcțională și demonstrează o apreciere pentru calitate și design.
Caravaggio Pendant - Lightyears

Pandantivele Caravaggio de la Lightyears au fost create de designerul danez Cecilie Manz. Frumusețea simplă și aspectul minimalist le-au ajutat să obțină în scurt timp statutul de clasic. Ajută noul cuplu să creeze o atmosferă confortabilă și primitoare în jurul mesei de luat masa cu unul dintre aceste pandantive de la Lightyears. Iluminarea lor minunată va lumina multe cine delicioase.

Colorată:

Te gândești la un cadou netradițional care va arăta cu adevărat fericitului cuplu că îi cunoști bine? Atunci alegeți una dintre numeroasele noastre lămpi colorate și capricioase. Alegeți culoarea care li se potrivește perfect și oferiți-le o amintire colorată care va dura o viață întreagă.
Potul de flori VP1 - &tradiție

Tinerii căsătoriți sunt colorați și un pic retro? Cu un pandantiv Flowerpot de la &tradition le puteți oferi o lampă exact în culoarea potrivită pentru a se potrivi cu interiorul lor de inspirație retro. Toată lumea iubește Flowerpot, iar alegerea unuia în culoarea preferată a fericitului cuplu face cadoul și mai personal și mai atent.
E27 Pandantiv - Muuto

Acest pandantiv simplu și colorat de la Muuto poate fi folosit singur sau atârnat într-o pereche sau grup. Oricum ar alege noul cuplu să le folosească, acestea vor da oricărui cămin un strop de fler creativ. Alege un E27 într-o culoare pe care cuplul o iubește și va fi o amintire prețioasă a unei zile speciale.

Sculptural:

Pentru mulți dintre noi, stilul este cel mai important factor în decorare. Arată-le tinerilor căsătoriți că arta și funcția se căsătoresc perfect cu una dintre aceste lămpi superbe. Ambele sunt sculpturale, ceva frumos de privit pentru mulți ani de acum încolo. (În afară unul de celălalt, bineînțeles!).


Cel mai tare cadou de nuntă! Oferiți-le tinerilor căsătoriți acest candelabru fantastic de la Flos - un clasic modern și o sculptură în sine. Lampa a fost creată de designerul italian Gino Sarfatti, iar moștenirea sa italiană se vede clar. Este deopotrivă elegantă și emfatică - un cadou care va atrage atenția și va răspândi o iluminare magistrală în holul cuplurilor sau deasupra mesei lor de luat masa.


Această lampă de masă sculpturală de la Menu vine în materiale moderne precum betonul și marmura. Sunt tinerii căsătoriți iubitori stilați ai designului scandinav? Marca daneză Menu este o garanție a ambelor calități. Cu lampa de masă JWDA veți oferi un cadou care va avea o contribuție strălucitoare la decorul modern al fericitului cuplu.

Experimental:

Tinerii căsătoriți au deja o casă plină de clasice de design? Atunci oferiți-le ceva complet nou și diferit! Le va plăcea o lampă creată într-un limbaj de design experimental, în contrast cu clasicii lor mai tradiționali - aceasta va da casei lor o întorsătură incitantă și modernă.
Lama de masă Kizu - Lucrări noi

Două forme geometrice sunt juxtapuse în lampa de masă Kizu. Abajurul tradițional orientat în jos este întors pe dos, conferind lămpii un aspect experimental și distinctiv. Este un cadou de nuntă ideal, deoarece va capta atenția cuplului de fiecare dată când o va vedea și le va aminti de ziua lor specială.
Lampă de podea din lemn Oslo - Northern

Lampa de podea Oslo Wood de la Northern a fost inspirată de luminile marelui oraș, de lumina filtrată prin clădirile și spațiile deschise ale orașului, de stâlpii de iluminat și de copaci. Lampa emite o lumină blândă și difuză, cu o senzație distinctă urbană. Dacă tinerii căsătoriți iubesc pulsul orașului, această lampă de podea va fi perfectă pentru ei.

Unic:

Puteți petrece o eternitate căutând un cadou de nuntă perfect unic. La urma urmei, ce poți oferi unui cuplu care are totul? De ce nu o lampă cu adevărat specială? Lămpile răspândesc atât lumina, cât și fericirea, și nu te poți sătura niciodată de niciuna dintre ele.
Knekt în negru mat - Konsthantverk

Proaspeților căsătoriți le plac obiectele artizanale și un stil de design interior rustic? Lampa Knekt - disponibilă atât în varianta de masă, cât și în cea de podea - ar putea fi o alegere excelentă care se va potrivi perfect cu stilul lor. Este fabricată din materiale de înaltă calitate, în cea mai bună tradiție artizanală. Lămpile de la Konsthantverk sunt garantate să adauge ceva unic în fiecare casă.
Lampa de perete Mantis - Schottlander

Lămpile Mantis au fost create de designerul germano-britanic Bernhard Schottlander în 1952. Cu senzația lor neobișnuită, aproape plutitoare, ele sunt mai moderne astăzi decât au fost vreodată. Există, de asemenea, ceva jucăuș în legătură cu ele - nu există cu adevărat alte lămpi disponibile astăzi care să fie la fel ca Mantis. Ar fi un cadou ideal pentru un cuplu care este mereu în căutare de ceea ce este deosebit și neobișnuit.

Industrial:

Le plac tinerilor căsătoriți materiile prime precum betonul și alama? Sau chiar și cromul? Arată-le că le cunoști gusturile și oferă-le o lampă industrială. Sunt mai populare ca niciodată și cu siguranță îi vor face pe cei doi fericiți și mai fericiți!
Bestlite BL6 Lampă de perete - GUBI

Lămpile din seria Bestlite de la GUBI au fost create de designerul industrial britanic Robert Dudley Best în 1930. Cu liniile sale curate, influența Bauhaus asupra limbajului de design al lui Best este inconfundabilă - acesta a îmbrățișat accentul pus pe funcționalitate din perioada Bauhaus. Lampa de perete Bestlite este un corp de iluminat funcțional și, în același timp, enorm de elegant, o lampă care va încânta un cuplu de tineri căsătoriți moderni.
Lama de masă Kaiser Idell - Fritz Hansen

O adevărată icoană industrială! Creată de designerul Bauhaus Christian Dell în 1936, aceasta a fost un exemplu incredibil de popular al stilului încă de la prima sa apariție. Funcționalitatea și detaliile sale cromate sunt un ecou al industrializării și urbanizării de la începutul secolului XX. Oferiți-o cuplului care împărtășește o pasiune pentru istoria arhitecturii și a designului.

În aer liber:

Dacă fericitul cuplu tocmai a cumpărat o casă nouă sau se află în procesul de creare a unei grădini, atunci lămpile de exterior ar fi un cadou cu adevărat grijuliu. Iluminatul în aer liber este un must într-o grădină sau de-a lungul unei alei, ajutând la crearea unei atmosfere primitoare în jurul noii case a tinerilor căsătoriți.
Lămpile de exterior Cube - LIGHT-POINT

Aceste lămpi pătrate mici sunt utilizate în mod tradițional în exterior, dar ar funcționa la fel de bine și în interior - într-un hol, de exemplu. Oferiți noului cuplu niște lămpi Cube și lăsați-i să exploreze toate cele mai multe moduri posibile de a le folosi. Un cadou perfect și foarte util, care va oferi fericire timp de mulți ani.