Fotografii inspirate de lampa de masă de la clienții noștri
.Găsește inspirație pentru următoarea ta lampă de masă aici

Căutați inspirație pentru următoarea dumneavoastră lampă de masă? Această pagină este dedicată fotografiilor realizate în case și nu în studiouri. Fiecare fotografie este realizată de unul dintre clienții noștri care a decis să împărtășească o fotografie a ultimei lor achiziții de lămpi, așa cum se află în casa lor.
.
Trine's FollowMe

Trine's FollowMe

Micuța și portabila Lama de masă Follow Me a devenit o caracteristică în multe case. În cazul lui Trine, se potrivește perfect pentru apartamentul ei care emană minimalism și farmec modern. Abajurul din policarbonat alb mat poate fi înclinat, astfel încât lumina să fie mereu orientată în direcția corectă. Mânerul este realizat din stejar, care se potrivește de minune cu abajurul alb rece și cu întrerupătorul elegant din alamă. Follow Me este o lampă de masă ușoară și elegantă, cu diverse utilizări, datorită flexibilității sale incredibile. Minimalismul și stilul Follow Me este foarte popular, deoarece poate fi folosit în atât de multe moduri. Aduceți-o la plajă, pe terasă, în camping sau înăuntru, dacă aveți nevoie de o lampă de veghe pe bufet sau doar de un element decorativ care să vă unească decorul, așa cum face la Trine's.

Bateria încorporată se încarcă ușor cu ajutorul cablului USB inclus sau al transformatorului de 230V. Lampa strălucește timp de până la cinci ore pe cea mai înaltă setare, în timp ce luminozitatea mai confortabilă durează până la 20 de ore. Follow Me are o lumină LED încorporată care poate fi atenuată pentru a crea o notă confortabilă sau pur și simplu pentru a vă oferi mai multe ore de lumină.

Fotografiile sunt de la clientul nostru de pe Instagram Trine Schmidt. Găsiți mai multe fotografii frumoase și inspiraționale de design interior pe profilul ei @homehappydk..
Inspirație din Norvegia - Lampă de masă Milk

Inspirație din Norvegia - Lampă de masă Milk

Lena din Norvegia este o altă clientă care a împărtășit pe Instagram câteva fotografii inspiraționale uimitoare. Una dintre ele este din camera ei de zi, unde a așezat o Lampă de masă Milk Table Lamp cu picioare pătate de negru pe bufetul ei. Populara lampă, care este inspirată și denumită după scaunul de lapte, a fost proiectată de duo-ul danez Kasper Rønn & Jonas Bjerre-Poulsen, cunoscut și sub numele de Norm.Architects. Lena are un stil alb/negru uimitor, iar pagina ei de Instagram este o mare sursă de inspirație.

Găsește mai multe fotografii inspirate de design interior pe Instagramul ei @lenaskru..Lampă de masă Kristina's Flowerpot - Soft Green

Lampă de masă Kristina's Flowerpot - Soft Green

La fel ca Lampemesteren, Kristina adoră lampa de masă Flowerpot. Ea o are chiar într-una dintre versiunile pe care le iubim cel mai mult! Nuanța verde a fost aleasă cu grijă de Lampemesteren pe baza tendințelor actuale, în care culorile naturale mute domnesc. În colaborare cu &Tradition, am creat lampa Flowerpot în culoarea Soft Green sub formă de lampă de masă și pandantiv. Disponibilă numai la Lampemesteren.

Lampa a fost proiectată inițial de Verner Panton în 1969 și a devenit un clasic al designului. Abajurul distinct este alcătuit din două emisfere care asigură o lumină confortabilă și fără strălucire. Perfectă pentru a scălda comoda, noptiera sau pervazul ferestrei într-o strălucire confortabilă.

Găsește lampa de masă Flowerpot aici
CUNOAȘTE GAMA NOASTRĂ DE LĂMPI DE MASĂ AICI