ferm LIVING Lustre pendul

Această marcă daneză de design a fost fondată de Trine Andersen în 2006. Atunci când ea și soțul ei s-au mutat, s-au chinuit să găsească tapetul potrivit pentru noua lor casă, așa că și-a creat propriul tapet, marcând astfel începutul ferm LIVING. În afară de mobilier și accesorii pentru casă, designul ferm LIVING include acum și lămpi.

Mai jos găsiți o selecție de lămpi cu pandantiv de la ferm LIVING. Simpla lampă cu pandantiv Collect Pendant lamp combină elementele clasice ale designului scandinav cu o expresie artistică avangardistă. Accentul este pus pe materiale tactile, iar colecția de lămpi suspendate se ridică la înălțimea calității pentru care ferm LIVING este cunoscută. Fie că aveți nevoie de lumină deasupra mesei de luat masa, a insulei de bucătărie sau a biroului, o lampă suspendată de la ferm LIVING este garantată să contribuie la o lumină minunată, linii îngrijite și o expresie elegantă în casa dvs.
Afișați 36 din 69 produse
Partajează-ți imaginile cu @lampemesteren
Inspiră și lasă-te inspirat, de la o casă unică la alta. Etichetează-ți pozele cu #daLampemesteren și poate îți vei vedea casa aici!