Coolicon Lustre pendul

Abajurul Coolicon a fost fabricat pentru prima dată la Londra în 1933 - în același an în care a fost proiectată faimoasa hartă a metroului pentru a crea o imagine de ansamblu a rețelei extinse de metrou. Istoria comună și apariția lămpii suspendate în metroul londonez au inspirat Coolicon Lighting să creeze o versiune Underground a lămpii industriale cu celebra hartă a metroului imprimată pe interiorul abajurului.

O lampă suspendată de la Coolicon Lighting creează o strălucire minunată deasupra mesei de sufragerie sau a spațiului de lucru preferat din birou sau bucătărie. Abajururile clasice din metal dau decorului dvs. minimalist o notă personală și servesc drept contrast colorat cu pereții albi. cu o paletă de culori care îmbrățișează moștenirea lămpii și tendințele actuale, abajurul Coolicon realizează o expresie armonioasă sub forma unei lămpi care este în același timp clasică și modernă. Găsiți culoarea perfectă pentru decorul dvs. mai jos, unde lampa este disponibilă în două dimensiuni diferite.
Afișați 36 din 47 produse
Partajează-ți imaginile cu @lampemesteren
Inspiră și lasă-te inspirat, de la o casă unică la alta. Etichetează-ți pozele cu #daLampemesteren și poate îți vei vedea casa aici!