Condiții pentru concursurile Lampemesteren

Ne place să găzduim concursuri pentru dumneavoastră și organizăm o MULTE. Puteți citi mai jos condițiile și regulile noastre de participare la concursurile noastre.


Concursuri pe Facebook

Atunci când participați la un concurs pe Facebook, vă înscrieți în concurs scriind un comentariu în secțiunea de comentarii. Puteți citi întotdeauna postarea concursului pentru a afla cum să participați.

Comentariul dvs. acționează ca un consimțământ pentru ca noi să vă contactăm pe Facebook și să vă publicăm numele într-o postare pe Facebook în cazul în care vă dovediți a fi fericitul câștigător.
Concursuri pe Instagram

Concursuri pe Instagram


Atunci când participați la un concurs Instagram, puteți găsi întotdeauna criteriile de participare chiar în postarea Instagram. Participarea dvs. va fi adesea legată de un comentariu, iar acest comentariu acționează ca un consimțământ pentru ca noi să vă publicăm numele într-o poveste și într-o postare pe Instagram în cazul în care vă dovediți a fi fericitul câștigător.

Câștigătorul va fi contactat prin mesaj direct.


Concursuri de abonare la buletinul informativ

Atunci când organizăm concursuri în care trebuie să vă înscrieți la newsletter, veți fi înscris automat la newsletter/clubul nostru de fidelitate. Asta înseamnă că vă vom trimite e-mailuri pline de inspirație, oferte, campanii și noutăți.

Vă puteți oricând dezabona de la newsletter, făcând clic pe linkul din partea de jos a newsletter-ului primit de la noi. Dacă aveți probleme cu dezabonarea, puteți lua oricând legătura cu serviciul nostru de asistență pentru clienți, care vă va șterge din listă cât mai repede posibil.

Uneori organizăm concursuri cu colaboratori externi la care trebuie să vă abonați pentru a participa, caz în care veți fi automat înscris la buletinul nostru informativ, precum și la cel al colaboratorului nostru. Concursul va preciza clar la ce vă veți abona.

Dacă ați participat la un concurs prin înscrierea la newsletter-ul nostru, câștigătorul nu va fi publicat, ci va fi contactat direct prin e-mail.

Contactarea câștigătorului

Întotdeauna vom lua legătura cu câștigătorul și vom cere să primim următoarele informații pentru trimiterea premiului. Informațiile sunt folosite exclusiv în scopul expedierii, pentru a permite ca premiul să ajungă la dumneavoastră. E-mailul și numărul de telefon sunt folosite de GLS pentru a vă ține la curent cu procesul de expediere.

Nume complet
Adresa
Cod poștal + oraș
Țara

E-mail
Număr de telefon

În cazul în care câștigătorul nu ne contactează

Dacă nu primim vești de la câștigător în termen de 14 zile de la tragerea la sorți și contactarea acestuia, NU vom selecta un nou câștigător, ci vom folosi GIVEAWAY-ul într-un alt concurs, la un moment ulterior. Câștigătorul este responsabil pentru verificarea cererilor de mesaje, a comentariilor și a corespondenței nedorite.
Expedierea premiului

Expedierea premiului


Cât mai curând posibil după ce am primit adresa de livrare etc., vom trimite premiul către fericitul câștigător. Ne străduim să avem premiile în stoc, astfel încât câștigătorul să nu fie nevoit să aștepte inutil. În legătură cu concursurile care vă permit să alegeți între modele și culori, este posibil să trebuiască să așteptați pentru livrare. Câștigătorul este întotdeauna binevenit să ia legătura cu noi pentru a se informa cu privire la timpul de livrare preconizat.

Întotdeauna livrăm direct la adresa câștigătorului. Dacă preferați livrarea la un punct de preluare sau la o altă adresă, vă rugăm să ne informați despre acest lucru atunci când luați legătura cu noi.

Garanție

Există, bineînțeles, o garanție de doi ani pentru orice lampă pe care o câștigați în cadrul unui concurs. Puteți citi mai multe despre politica noastră de garanție aici.

Dacă doriți să depuneți o reclamație cu privire la orice lampă pe care ați câștigat-o în cadrul unui concurs, vă rugăm să luați legătura cu serviciul nostru pentru clienți.
.

Bec gratuit

Atunci când cumpărați la Lampemesteren, includem adesea un bec gratuit. Acesta NU este cazul pentru concursurile GIVEAWAYS.

Întrebări

Întotdeauna facem tot posibilul să respectăm reglementările în vigoare atunci când găzduim concursuri. Dacă credeți că încălcăm regulile și reglementările sau dacă aveți întrebări despre concursul nostru și condițiile acestuia, sunteți întotdeauna binevenit să ne contactați prin e-mail la info@lampemesteren.com. Răspundem la solicitări doar în limba engleză.